Nota Informativa 

10 de setembre de 2008

          

 

Demà finalitza la jornada de voluntariat del GOB a sa Dragonera amb èxit de participació

 Membres del GOB i del Consell de Mallorca s’han desplaçat avui al Parc de Sa Dragonera per conèixer in situ les feines de conservació del medi natural 

que estan realitzant els joves voluntaris del GOB.

 

En aquesta edició han participat 13 joves d’entre 16 i 30 anys, que han comptat amb el suport d’un cuiner, d’un director de temps lliure i d’una educadora ambiental. 

 

Aquests joves voluntaris han realitzat diverses feines de conservació de la vegetació de garriga: han reforestat amb plantes autòctones (garballó, aladern, ullastre i pi) una antiga zona de conreu de l’illa situada a prop dels illots dels Calafats, i també han fet tasques de conservació d’una anterior reforestació consistents en la substitució dels antics protectors per altres de més grossos i nous i han regat les plantacions per a garantir la seva supervivència. Els voluntaris també han realitzat una jornada de neteja de residus a cala Lladó recollint 4 bosses grosses de fems de 70 litres cadascuna.

 

Els horabaixes han realitzat excursions al far de Tramuntana i de Llebeig i han participat en xerrades i tallers sobre medi ambient i agricultura ecològica.

 

Tots els productes d’alimentació consumits durant l’estada a sa Dragonera han estat de producció ecològica o de comerç just.

 

Aquesta activitat de voluntariat ha comptat amb el suport del Consell de Mallorca, a través de la seva Direcció Insular de Medi Ambient.

Clicau sobre les imatges per descarregar-les:


    

 

              

Plana principal