Nota Informativa
6 de febrer de 2009

EL GOB VALORA POSITIVAMENT QUE S'HAGI ATURAT LA URBANITZACIÓ  DE CAN DOMENGE  PERO PROPOSA QUE ELS TERRENYS PÚBLICS ES DESTININ A USOS COMUNITARIS EN COMPTES DE FER-HI MÉS CONSTRUCCIONS

________________________________________________________________________

EL GOB valora postivament la decisió del Consell de Mallorca de votar a favor de la ratificació del Decret signat per la Presidenta Francina Armengol per rescindir el contracte amb els promotors per la urbanització prevista a Can Domenge.

Per una banda, s'ha posat fi a l'escàndol de la urbanització i la polèmica venda de Can Domenge, tant pel que fa a l'objectiu previst (una urbanització de luxe), com pel que fa al procés de licitació irregular, per l'altra però, restarà veure els usos que finalment es donaran a aquests terrenys una vegada que siguin públics.

Des del GOB consideram que aquests terrenys públics, s'haurien de destinar a usos comunitaris: espais verds, equipaments sanitaris, culturals, esportatius, etc.

Entenem que donat el nivell de saturació de la ciutat i la densitat de població en aquesta zona, la solució no és incrementar-hi l'edificació amb més pisos, sinó que l'opció òptima seria integrar l'espai i oferir-lo als ciutadans per a usos comunitaris.Plana principal