Nota Informativa
15 d'abril de 2009

ELS CAÇADORS DE PERDIU AMB RECLAM SÓN MÉS ESTIMATS AL CONSOLAT QUE EL GOB

Avui el president del Govern Francesc Antich es reuneix amb els caçadors de perdiu amb reclam. Segurament tendran coses molt importants de les que parlar. Des del GOB entenem que nosaltres també.
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fa més de tres mesos que hem demanat audiència al Sr. Antich per parlar d'una sèrie de temes territorials i ambientals a pocs mesos de l'equador de la legislatura i després d'haver de veure com el govern progressista ha impulsat diferents iniciatives que s'allunyen dels seus compromisos inicials. 

Hem reiterat la nostra petició diverses vegades. Fins i tot el GOB va comparèixer a les portes del Consolat durant el Consell de Govern del passat  27 de març per reclamar aquesta audiència i transmetre al President Antich les nostres preocupacions especialment pel que fa a la problemàtica de Son Baco via Decret Nadal, que no és més que una demostració de l'esperit i ànim que ha guiat la redacció d'aquesta proposta legislativa: l'ubanisme a la carta que el Govern Antich no hauria d'haver impulsat mai.

Sr. Antich, volem parlar de la política territorial d'aquest pacte, volem parlar de compromisos assumits en el discurs d'investidura i en el pacte de gobvernabilitat per a la sostenibilitat de les Illes Balears i de la necessitat del rigor per dignificar la seva política, volem parlar de Son Baco, volem parlar de Son Bosc, ... no volem haver de recuperar els motius que ens dugueren a reclamar, fa dos anys.
SALVEM MALLORCA.


Plana principal