Nota informativa:
24 d’abril de 2009

El GOB, el Consell de Mallorca i l’ajuntament de Santa Maria del Camí inicien una campanya a favor de la reducció de residus a la fira del poble amb una actuació teatral.

Sa Botiga des Buffon’s i Tucano estrenen en el sopar de frit de la fira l’espectacle “La Família Carmanyola” sobre reducció de residus.

El grup ecologista GOB amb la col·laboració de la Direcció Insular de Gestió de Residus del Consell de Mallorca i de l’Ajuntament de Santa Maria del Camí posa en marxa la campanya De Residus, Gens ni Mica. Aquesta campanya té com a objectiu el foment de la reducció de residus.

El sopar contarà amb l’animació teatral de les productores Sa Botiga des Buffon’s i Tucano, amb l’espectacle La família Carmanyola. Aquest espectacle tindrà un clar component de sensibilització ambiental.

Durant el sopar s’estrenaran els tassons i plats  reutilitzables adquirits per l’ajuntament de Santa Maria del Camí, i que es faran servir també a les festes municipals i altres actes festius, per tal d’evitar els tassons usar i tirar.

Aquest espectacle d’animació teatral es repetirà a altres pobles de Mallorca.

Per altra banda, aquesta campanya de reducció tindrà altres línies d’actuació encaminades a la reducció de bosses de plàstics i d’envasos superflus, així com la reducció de residus en general, dirigides a la població i a les escoles de Santa Maria del Camí i d’altres municipis de Mallorca.Plana principal