1

(2 respostes, escrites a ForumAus)

Jo crec que cria tot l'any. De fet fa vuit o nou anys vaig trobar un poll mort devall un pí, a Cases Velles, pel mes de gener.

2

(2 respostes, escrites a ForumAus)

Bon día. Dia 21 de juliol vaig escoltar dos ropits segurs i un tercer no segur a la seu de la conselleria d'Administracions Públiques, al Pont d'Inca. Dos dies desprès un company de feina també va escoltar dos ropits diferents. De llavors ençà els hem escoltat diferents vegades, sempre al matí, fins a les 11 h. Fan el seu reclam molt repetit, però gairebé no es deixen veure, amagant-se dins els arbres o, com avui, dins un hibiscus gran. Es curiós com a l'hivern exhibeixen la seva pitera vermella i ara en canvi passarian totalment desapercebuts si no fos pel seu reclam. No hem pogut veure joves però la setmana propera farem proves per esbrinar si n'hi ha algun.

3

(9 respostes, escrites a ForumAus)

De les millors que he vist. Enhorabona!!

4

(2 respostes, escrites a ForumAus)

També ahir al matí vaig escoltar un mascle de S. Cantillans, no sé quina subespécie, a uns pins de la conselleria d'Innovació, al Pont d'Inca.

5

(14 respostes, escrites a ForumAus)

A la seu de la conselleria d'Interior (Es Pinaret - Pont d'Inca) dilluns passat també en vaig escoltar dos. Record que l'any passat en vaig veure un a primers d'agost. Es quedaran a estiuetjar al Pont d'Inca? Bernat