26

(16 respostes, escrites a ForumPlanta)

Uep Joan Vicenç,
el suggeriment d'en Joan és ben vàlid, tot i que implica que hauries de tenir l'ordinador permanentment connectat (fent de servidor d'internet) per tal que la gent pogués accedir a les teves imatges. Veig que els enllaços on has penjat les teves darreres imatges són bastant complicats, i a més a més de servidors diferents. No he trobat l'error, però potser és per mor del servidor. Jo et recomano que et donis d'alta a www.flickr.com i hi pengis les fotos. De penjar-les per què es vegin crec que ja en saps, però si no ho recordes pots mirar: http://www.gobmallorca.com/forum/viewtopic.php?id=10

Salut

Toni Muñoz

27

(1 respostes, escrites a ForumAus)

Uep Jesús,
per ara, tema arreglat. El nostre fòrum filtra l'spam bastant bé, però així i tot se'n pot colar algun. Anirem fent.

Gràcies

Toni

28

(8 respostes, escrites a ForumAus)

Senyors,
entre les coses bones que caracteritzen aquest fòrum hi ha les bones maneres. No perdem les formes i caiguem en l'insult. La major de les discrepàncies es pot manifestar sense desqualificar els altres. Fins ara aquests fòrums han necessitat molt poca feina de moderació; esperem que sigueixi així i no faci falta esborrar cap missatge.

Gràcies

Toni

29

(31 respostes, escrites a ForumAus)

Hola amics,
pensau que aquest és un fòrum públic, i que tot el món té accés a veure els missatges. Crec que per més tranquil·litat de tothom convé no assenyalar localitats concretes de cria.


Salut
Toni

30

(0 respostes, escrites a ForumPlanta)

Na Tonina Siquier, que té problemes per accedir al fòrum, me demana que pengi aquesta adreça interessant: http://www.xtec.es/~fturmo/d108/index.htm

Salut
Toni

31

(16 respostes, escrites a ForumPlanta)

Gràcies, Jesús,
veig que en Pep Manchado ja li ha contestat.

Aquesta setmana enviarem un altre missatge a l'antic fòrum, avisant que passa a convertir-se en una llista unidireccional (des del GOB cap als subscrits) per tal de difondre convocatòries i missatges urgents.

Salut
Toni

32

(6 respostes, escrites a ForumAus)

Home, Toni, no siguis així...
Personalment tenc la impressió que als nous fòrums hi ha més persones diferents penjant imatges, tot i que potser alguns que abans ens enviaven habitualment les seves cròniques fotogràfiques al fòrum antic ara fa temps que no ho fan. En qualsevol cas, aquesta és una opció personal. El mecanisme per penjar imatges és ben senzill (tant o més que abans) i qui ho vol fer ho fa. I si algú té dubtes, aquí estic per ajudar les vegades que faci falta wink I per veure-les, no me diràs que ara, que es carreguen totes soles, no va molt millor. Vaja, trob jo...
.
.
.
.
.
.

................................................................................................ Juanjo.................................................
............................cuelga argo..............................................................................................................
.................................................................porfa..................................................................................
wink

33

(5 respostes, escrites a ForumAus)

Uep Xavier,
me sembla molt bona idea. Els voluntaris sempre són benvinguts al GOB smile
Però se m'ocorre un detall: què tal si per evitar la multiplicació de fòrums (ForumPeixos, ForumMamífers, ForumRèptils, ...) per ara cream un ForumFauna, on hi tenguin cabuda les temàtiques sobre tots els animals no-aucells? Amb el temps ja veurem si alguna de les línies dóna per un fòrum per si mateixa, no?

Salut
Toni

34

(3 respostes, escrites a ForumAus)

Tranqui, Maties, que ja l'he canviat de lloc.

Salut
Toni

35

(15 respostes, escrites a ForumPlanta)

Hola Biel,
el procediment és aquest:
- penges la foto a internet (flickr, per exemple, com ja ho has fet)
- visualitzant la foto ja penjada, te col·loques damunt amb el ratolí, cliques botó de la dreta, cliques propietats
- amb el ratolí, marca i copia el text que hi ha a l'apartat "dirección"
- aferra aquesta direcció al missatge
- just davant el text de la direcció, escriu [img], i just després escriu[/img]
- i llestos. Per veure si ho has fet bé, abans d'enviar el missatge el pots previsualitzar.

Si encara no surt, cap problema. Ho tornam a explicar smile

Salut
Toni

36

(10 respostes, escrites a ForumPlanta)

Uep Carles,
ja en vaig penjar un, de "kamon". Tot i això, per què vegis que el GOB és generós, aquí en pos un altre (en aquest cas és un "kamon" baby, let's do the twist)

http://www.youtube.com/watch?v=OvvUKFCIVOg

Salut
Toni

37

(6 respostes, escrites a ForumAus)

Efectivament, és el 00.

Salut

Toni

38

(6 respostes, escrites a ForumAus)

Uep Jesús,
crec que és el 00GMT, i si no ho sabrem aviat!

39

(2 respostes, escrites a ForumAus)

Hola "gracar" (perdona, però no he pogut veure enlloc a la teva fitxa el teu nom real)
Per què l'enllaç a la imatge funcioni, el link ha d'acabar apuntant a l'arxiu jpg.
En el teu cas només apuntava a la carpeta on era, però no a l'arxiu d'imatge. Lo més senzill és col·locar-se sobre la imatge, botó dret del ratolí, propietats, i copiar tot lo que hi ha a "Dirección (URL)".

Salut
Toni

http://farm3.static.flickr.com/2291/2212261239_84cfb94bf3.jpg?v=0

40

(2 respostes, escrites a ForumAus)

Uep Oliver,
en principi no es pot fer (ja vaig fer la consulta a l'oracle de BalearWeb). Però pensa que en entrar al fòrum, si enlloc de clicar sobre el tema cliques sobre la columna "últim missatge" ja hi vas directe (i després es tracta d'anar reculant).
Altra cosa pràctica en entrar a la plana principal dels fòrums és clicar sobre "mostra els missatges nous des de l'última visita", cosa que a més de filtrar-te'ls també te'ls mostrarà per ordre d'actualitat.

Salut
Toni Muñoz

41

(19 respostes, escrites a ForumPlanta)

Au, venga, que n'hi ha per tots els guanyadors i guanyadores. Feis "guardar imagen como" i ja és vostre wink

http://www.guarronegro.es/images/jamon.jpg

Salut i bon profit!
Toni

42

(16 respostes, escrites a ForumPlanta)

Perfecte, idò anem a mantenir aquest tema.
Pel que fa a la pregunta d'en Pere, no conec el sistema per guardar els missatges com si fossin e-mails o arxius de text, llevat del copy-paste. En qualsevol cas, el fòrum té un cercador bastant bo i els missatges no s'esborren...

Salut
Toni

43

(2 respostes, escrites a ForumAus)

Hola Steve,
las personas que estan pasando imágenes a los fórums del GOB utilizan espacio web propio (dominio propio, espacio en dominio o espacio en webs para colgar fotos, tipo flickr). Tu o cualquier persona puede crear una galería en una de esas opciones, y enlazar lo que interese par verlo en los fórums.

Saludos
Toni

44

(2 respostes, escrites a ForumAus)

Hola Adolfo,
todavía no hemos colocado el enlace, por lo que hasta la semana que viene seguiremos accediendo desde la dirección directa: http://www.gobmallorca.com/forum

Saludos
Toni

45

(4 respostes, escrites a ForumAus)

Uep Jesús,
ja te trobàvem a faltar. Benvingut!
Si te puc ajudar en res, ja m'ho diràs (a més a més, ja saps que a diferència d'en Manolo jo no bec, i amb mi t'estalviaràs la cervessa wink )

Salut
Toni

46

(20 respostes, escrites a ForumAus)

Juanjo,
el problema es que los hipervínculos que has puesto no apuntan a las fotos sinó a las páginas que las contienen(date cuenta que no acaban en .jpg). Va de muestra una de ellas correctamente referenciada (te pones sobre la imagen, boon derecho del ratón, propiedades y copias el nombre)

http://farm3.static.flickr.com/2120/2186000722_8ddd9eeb71.jpg

Saludos
Toni

47

(0 respostes, escrites a ForumPlanta)

Veig que algunes persones s'han subscrit amb un nick o alias (nom de membre) que no és el nom vertader. Cap problema, evidentment, però potser per evitar confusions i reconèixer-nos els que vulguin poden omplir la casella "nom real" al seu perfil, o bé posar una "signatura" (menu Perfil-Personalitat) que surti al final de cada missatge. Evidentment, qui vulgui seguir en l'anonimat, és ben lliure de fer-ho.

Toni

48

(0 respostes, escrites a ForumAus)

Veig que algunes persones s'han subscrit amb un nick o alias (nom de membre) que no és el nom vertader. Cap problema, evidentment, però potser per evitar confusions i reconèixer-nos els que vulguin poden omplir la casella "nom real" al seu perfil, o bé posar una "signatura" (menu Perfil-Personalitat) que surti al final de cada missatge. Evidentment, qui vulgui seguir en l'anonimat, és ben lliure de fer-ho.

Toni

49

(10 respostes, escrites a ForumPlanta)

Corregesc a aquest tal Toni Muñoz: wink
La inserció d'imatges, com han fet na Barbara a forumPlanta i en Toni Salas a forumAus no ocupa espai addicional a la nostra web, ja que el que s'inclou és un codi BBCode, o sia, un simple enllaç a un altre lloc on sí hi ha la imatge. Per tant, per poder veure fotos dins els missatges és imprescindible tenir-les penjades a alguna banda (web personal, flikr, picassa, altres). Si voleu més informació sobre els codis BBCode, mirau http://www.gobmallorca.com/forum/help.php#bbcode. Veureu que per incorporar una imatge basta incloure [img]adreça_on_hi_ha_la_imatge[/img]. El que sí que hauríem de demanar és que les imatges no siguin massa grans, ja que retardarà la càrrega de la plana.

Saps que n'arribarem a aprendre, de coses!

Salut
Toni

50

(7 respostes, escrites a ForumAus)

Perfecte, gràcies!
Acab de configurar el meu lector de correu (Thunderbird) i veig que reb notificacions dels temes en que hi ha nous missatges. Saps si es pot configurar per rebre tot el cos del missatge? (algú també ho ha demanat)

Salut