51

(7 respostes, escrites a ForumAus)

Això.....
Ho pots explicar un poquet? :-)

52

(7 respostes, escrites a ForumAus)

Contestant a una qüestió que algú ja ha plantejat, crec que per adjuntar imatges als nostres missatges lo millor seria que cada participant les pengi a un espai web propi, com per exemple http://www.flickr.com/ (n'hi ha molts altres) i les enllaci al missatge. D'aquesta forma no ocupam espai al nostre servidor i de pas el propietari de les imatges en pot fer l'administració que trobi més adient.

Salut
Toni

53

(10 respostes, escrites a ForumPlanta)

Contestant a una qüestió que algú ja ha plantejat al forumAus, crec que per adjuntar imatges als nostres missatges lo millor seria que cada participant les pengi a un espai web propi, com per exemple http://www.flickr.com/ (n'hi ha molts altres). D'aquesta forma no ocupam espai al nostre servidor i de pas el propietari de les imatges en pot fer l'administració que trobi més adient.

Salut
Toni

54

(6 respostes, escrites a ForumPlanta)

Uep Pere,
just quan entris al fòrum que t'interessi (forumAus, p.ex.) veuràs que a la dreta, a dos llocs (just abans i just després dels temes) apareix "nou tema".

Salut
Toni

55

(16 respostes, escrites a ForumAus)

Uep Toni,
pel tema de les imatges, crec que lo millor seria que cadascú les pengés a un espai propi (web pròpia o un de tants espais que permeten penjar imatges, p.ex. http://www.flickr.com/). D'aquesta forma no carregam innecessàriament l'espai del servidor, i alhora permet que cada forer administri les seves imatges com li sembli bé.

Has quedat molt bé a la foto :-)

Salut
Toni

56

(6 respostes, escrites a ForumPlanta)

Hola Bárbara y resta de forers. Lo ideal per aprofitar la capacitat organitzadora d'aquest format de fòrum és crear un tema nou quan es vol parlar d'una cosa diferent. Per exemple, si jo vul contar que per Artà les Barlias ja han florit clicaré sobre "crear un nou tema" (al que respondran els que vulguin comentar alguna cosa al respecte). O potser si es crea un tema que sigui "floració d'orquídies" podem parlar de Barlias, fabrellas i altres. Lo que no convé es clicar "respondre" sobre qualsevol missatge i canviar de tema, ja que complica el seguiment dels temes per part dels interessats.
Venga, que a poc a poc ens ho farem nostre! ;-)

Por cierto Bárbara, veo que has incorporado una pequeña imagen al mensaje. Me parece un buen sistema, aunque a lo mejor estaría bien que al clicar sobre la imagen te direccionase hacia la imagen original en tu web, para verla con más detalle. Creo que se puede hacer, ya que los mensajes se editan en formato HTML (formato web). Seguiremos investigando.

Saludos
Toni

57

(6 respostes, escrites a ForumPlanta)

Tot i que el ForumPlanta començà a funcionar fa ben poc, el redisseny dels fòrums del GOB per adaptar-los als nous temps ens convida a fer el canvi en l'estructura i funcionament d'aquesta eina. Confiam que vos agradi i que participeu molt!

Toni Muñoz

58

(16 respostes, escrites a ForumAus)

Amb aquest missatge donam una nova passa en la millora de les eines de comunicació del GOB, en aquest cas pel que fa a la divulgació de l'ornitologia a través del nostre animat ForumAus. Confiam que vos agradi aquest nou format, molt més adaptat als nous temps, i vos animam a participar!

Toni Muñoz