151

(1 respostes, escrites a Agenda)

Aquí teniu l'enllaç a les fotos de la sortida de Bóquer que molt amablement ens ha passat en Xisco Lladó

A Flickr http://www.flickr.com/photos/ziga-zaga/ … 5849/show/
Si no teniu flash instal·lat i les voleu veure de la manera tradicional, anau a http://www.flickr.com/photos/ziga-zaga/ … 49/detail/


Moltes gràcies Xisco per les fotos, t’anomenarem fotògraf oficial de les sortides ornitològiques  ;-)


En Manolo i en Maties ens passen la relació de les espècies vistes o sentides el diumenge:
Hieraaetus pennatus, Circus aeruginosus, Pernis apivorus, Falco tinnunculus, Falco peregrinus, Falco eleonorae, Larus michahellis, Columba palumbus, Apus apus, Jynx torquilla, Upupa epops, Hirundo rupestris, Hirundo rustica, Anthus campestris, Troglodytes troglodytes, Luscinis megarhynchos, Saxicola torquata, Monticola solitarius, Turdus merula, Sylvia borin, Sylvia melanocephala, Sylvia balearica, Muscicapa striata, Ficedula hypoleuca, Corvus corax, Passer domesticus, Fringilla coelebs, Carduelis carduelis, Carduelis chloris, Serinus serinus, Emberiza cirlus, Emberiza calandra

salut!

InfoNaturalista

152

(0 respostes, escrites a Agenda)

El passat diumenge dia 03 de maig va tenir lloc un cens de Tortuga mediterrània (Testudo hermanii) a la zona cremada de Son Doblons (Petra).

El responsable de l'activitat, el biòleg Samuel Pinya, ens ha comunicat que l'activitat va anar bé:

" Es varen localitzar 31 tortugues a la zona de l'incendi. Els exemplars principalment es trobaren a la zona més perifèrica de l'incendi. Molt probablement d'exemplars que han anat fent incursions des de fora de l'àrea incendiada. La zona de l'incendi presenta una gran quantitat d'aliment per a les tortugues amb desenes d'espècies anuals ja que no hi ha els arbusts competidors. En qualsevol cas la densitat de l'interior de l'incendi encara és baixa degut a que no hi ha suficient desenvolupament arbustiu com per donar protecció en les hores de màxima insolació.

En una segona visita a la zona se va visitar la zona central i d'aprop de la carretera, i es varen trobar 29 exemplars, dels quals hi havia 4 individus que estaven identificats dels dies posteriors de l'incendi".


Moltes gràcies, Samuel!
InfoNaturalista


Font: Samuel Pinya (AEN)