Fòrum del GOB

Espai de participació dels amics i socis del GOB

No estàs registrat.

#1 Re: ForumFauna » Programa SARE » 19-05-10 22:36:01

mae

Na...si me pasa por lista...tendría que haberlo escrito en castellano...
De todas formas tampoco hay que ser un gran entendido. Con tener una guía y una cámara de fotos... generalmente los datos del primer año no se suelen tener en cuenta, porque cuando se es novato, se mete la pata...
La verdad es que me llamó la atención que no tuvieran a nadie en baleares....con la de reptiles tan interesantes que tenéis por ahí!

Yo me he apuntado más que anda por darme un paseo, y porque tampoco requiere un gran esfuerzo...

Saludos...

#2 ForumFauna » Programa SARE » 17-05-10 20:53:47

mae
Respostes: 3

Hola, em dic Mae, i arribo aquí des de Galicia per recomanació de Gerardo. No es ni mallorquí no català ... i el google traductor només té català, així que disculpes per l'idioma i els errors gramaticals.
El cas és que venia a fer-vos una proposta, perquè aquest cap de setmana vaig estar a un curs sobre monitorització de herpètica organitzat per l'AHE (associació de herpetològica espanyola), la qual està desenvolupant el programa SARE (Seguiment d'amfibis i rèptils d'Espanya) . Per casualitat vaig saber que a Balears no tenen a ningú com a voluntari, i l'hi vaig comentar a Gerardo, però ell no sap si podrà participar com a voluntari, i em va comentar que us ho comentés aquí, per si a algun li interessa. Ser voluntari implica només fer 4 sortides a l'any, i fer transectes d'una hora de durada, i anotar la herpetofauna que es trobi. Això si, demanen que si t'apuntes com a voluntari et comprometis com a mínim 4 anys. Per no estendre'm molt, us diré que si algú està interessat que el corrent, i us conte més, o tracte de posar-vos en contacte amb el coordinador de la zona. De tota manera us poso l'enllaç sobre el SARE, perquè li feu un cop d'ull si us plau.
Salutacions i gràcies per endavant per tot.

http://www.herpetologica.org/sare.asp

Peu de pàgina

Desenvolupat per FluxBB 1.5.11