Fòrum del GOB

Espai de participació dels amics i socis del GOB

No estàs registrat.

#1 ForumAus » Pato Mandarín » 10-11-15 19:53:55

Josep Camprubi
Respostes: 1

Bona tarda a tots,

un amic d'Andratx m'acaba d'enviar una foto per What's up d'un ànec que no sabia que era, M'ha sorprès molt perquè jo no ho havia vist mai i ho volia compartir en vosaltres. Resulta que era un mascle adult de Pato Mandarín (que per cert no sé com es diu en mallorquí) Aix galericulata. L'ha vist en es Saluet a Andratx

#2 Re: ForumFauna » Celerio euphorbiae?? » 19-10-15 21:54:04

Josep Camprubi

Moltes gràcies!!!

#3 ForumFauna » Celerio euphorbiae?? » 19-10-15 17:39:25

Josep Camprubi
Respostes: 2

Hola,

aquest matí he trobat aquesta eruga damunt una Euphorbia dendroides a 400 m del parking del coll de sa gramola (Andratx). Es Celerio euphorbiae?

Gràcies

https://www.facebook.com/WildlifeMallorca

#4 Re: ForumAus » abellarols » 01-09-15 18:38:19

Josep Camprubi

Bona tarda,

avui he sentit un grup de 10 abellerols per Banyalbufar. En el meu facebook he penjat un video, no es veuen perquè la camera de movil no es molt bona però es poden sentir cantar.

#5 Re: ForumAus » Ploma de Asio otus?? » 06-08-15 16:54:19

Josep Camprubi

Gràcies Pere!!!

#6 ForumAus » Ploma de Asio otus?? » 04-08-15 09:22:15

Josep Camprubi
Respostes: 2

Bon dia,
aquest cap de setmana vaig estar per Son Fortuny i vaig trobar aquesta ploma. Estic gaire segur de que es una ploma de Asio otus (búho chico) però volia confirmar en vosaltres i compartir l'emoció de trobar qualque senyal d'aquesta espècie tan difícil de localitzar.

Salut

https://www.facebook.com/photo.php?fbid … 546&type=1

PD: com no tinv ni idea de penjar les fotos en aquest fòrum ho he penjat al meu facebook.

#7 Re: ForumPlanta » Més bolets » 09-12-10 15:34:31

Josep Camprubi

Gràcies.

#8 ForumPlanta » Més bolets » 09-12-10 09:39:08

Josep Camprubi
Respostes: 2

Ahir estava per Capdepera hi vàrem anar a una finca privada increible. Et trobes a un paisatge de conreu i cop i volta entre a la finca i es un alzinar. Bé doncs, vaig trobar un bolet molt característic, es blanquet i les làmines son filamentoses de color blanc-groc. L'he cercat a la meva guia de fongs i potser Hydnum o Bankera sp. La dòna em va dir que quan aquest fong apareix vol dir que l'època dels esclatasangs acaba.

Per cert, qualqú em podria dir una bona guia de bolets de Balears i una clau de clasificació. Jo tinc la gua de bolsillo de Hongos de Europa y España de Shelley evans i Geofrey Kibby.

Gràcies

Josep

#9 ForumFauna » Anfibi al torrent ratjoli (Andratx) » 08-12-10 20:44:43

Josep Camprubi
Respostes: 0

Hola, ahir vaig anar a la punta des carregador i vaig passar al torrent ratjoli (Andratx). Al torrent baixava aigua hi vaig veure una granota parda. La foto no es molt bona perque no vaig poder fer fotodiscoping amb els prismàtics perque estava de escalada i fent filigranes per fer la foto. A mes a mes estava força enfora. Amb els prismàtics em fixà que els dits de darrera eren molt llargs, arrivaven quasi fins les potes dalenteres, ulls "saltones", els pliegues dorsolaterals ben marcats i no en recordo de gaire més. M'agradaria penjar la foto però no se com es penja en el fòrum, a mes a mes, es una foto molt dolenta.

Voldria aprofitar que els experts ens diguin quines característiques ens hem de fixar de bones a primeres. Si no vaig malament se que per diferenciar amb les pupiles del ulls, la forma de les paròtides, el color de la granota (verde, parda) i les líneas dorsolaterals, ja que el dibuix i coloració pot dur a confusió.

Gràcies

#10 Re: ForumFauna » Porcs (Sus scrofa) per sa Font des Prat » 08-12-10 19:18:18

Josep Camprubi

L'altre dia fent l'excursió de puigpunyent - estellencs vàrem veure porcs però estaven tancats però muntanya a dalt vaig veure bastant de senyals de porc. No ho savia que hi haguès aquest tipus de problema tal i com ha dit en Xavi.

Peu de pàgina

Desenvolupat per FluxBB 1.5.11