Fòrum del GOB

Espai de participació dels amics i socis del GOB

No estàs registrat.

#1 Re: ForumAus » Girapedres anellats » 12-02-19 12:45:32

En Manolo Suarez m'ha fet notar que a l'altre foto de l'au estrangera es veu millor i la suposada "Y" és realment una K i el remitent seria aleshores Riksmuseum, Danmark, que ja me quadre molt més ja que en un país com Hongria, que no té costa, seria un poc estrany anellar girapedres, que, tot i no ser impossible, és una espècie molt costanera. El que podem assegurar és que el segon girapedres anellat és un au danesa. Veurem si es pot passar el que tenim. Vos anirem informant. Tanmateix si el tornau veure i teniu ocasió feis-li un grapat de fotos a veure si entre totes esbrinam tota l'anella.

#2 Re: ForumAus » Girapedres anellats » 11-02-19 12:53:24

Bon dia.

El girapedres amb anella metàl·lica a la tíbia esquerra i groga al tars esquerra s'anellà al Salobrar amb anella Aranzadi B79688 el 8 d'abril de 2017. Ja hi ha un control al mateix lloc de'n Pep Sunyer el 19 de gener d'enguany. Són bastants fidels als lloc d'hivernada pel que sembla.

L'altra au amb anella al tars dret no és "meva" i si ens fixem es veu que posa cosa MUSEU... i abaix ..ARY el que em fa pensar que podria ser una anella de Hongria (Hungary) ja que no se m'ocorre quin altre país potser.

L'anella sembla que té quatre "6". Amb aquesta informació és improbable treure res en clar. Potser si es fan més fotos on es vegi millor es podria demanar informació a l'emissor de l'anella.

Gràcies per la cita.

#3 Re: ForumAus » Prenupcial 2015 » 29-04-15 10:14:36

Atenent a en Toni Soler aquí teniu la foto del mussol emigrant.

Salut.

http://www.gobmallorca.com/fotosforum/asiofla.jpg

Peu de pàgina

Desenvolupat per FluxBB 1.5.11