1

(2 respostes, escrites a ForumAus)

Calamón de Allen????

2

(12 respostes, escrites a ForumAus)

Gran notícia per començar el dia. Veig que el trajecte es gairebé calcat al de l'any passat. Idó jo diré el mateix que l'any passat: Enhorabona a "la 19" i a tots els que treballau a aquest projecte.

3

(70 respostes, escrites a ForumAus)

Segurament eren les mateixes 6 cigonyes que estaven volant a les 8 del matí sobre la carretera vella de Sineu, 2 kilometres abans de Son Ferriol. He aturat el cotxe i m'ha semblat que es volien posar per devora, pero es veu que han anat cap a S'Albufera.

4

(12 respostes, escrites a ForumAus)

Magnifiques explicacions Toni. Enhorabona a "la 19" i a tots els qui heu treballat en aquest projecte.

5

(11 respostes, escrites a ForumAus)

Als polls de mussol reial jo també he tingut el plaer de poder escoltar-los cada nit, desde fa quatre o cinq setmanes fins fa una setmana, als voltants del corral de ca meva, a Ariany, amb alguna incursió dins el mateix corral ja que algun vespre un poll reclamava menjar posat al lledoner. 

Crec que n'hi ha ha més del que ens feim comptes, i que llevat d'ara, en que els polls supliquen tota la nit, pasen molt desapercebuts. Salut.

6

(78 respostes, escrites a ForumAus)

A la seu de la conselleria d'Administracions Publiques tot l'hivern s'ha pogut veure un menjamosques gris (Muscicapa striata), avui la darrera vegada. O sigui que tenim ropits a l'estiu i menjamosques a l'hivern-

7

(35 respostes, escrites a ForumAus)

Devers les 11,30 d'avui matí volava un bec planer (Platarea leucorodia) per damunt Ariany. Semblava que tenia molta pressa.

8

(3 respostes, escrites a ForumAus)

El que anomenaven un tord roquer, en realitat una mel.lera. Hivernant??

9

(78 respostes, escrites a ForumAus)

Hola Maties, podries ampliar els detalls de l'avistament del Crex Crex?? Crec que feia molts d'anys que no es veia.

10

(1 respostes, escrites a ForumAus)

Em sembla més un estornell, però vaja quina violència que té aquesta imatge.

11

(5 respostes, escrites a ForumAus)

Fa 10 o 12 anys, a un canal de S'Albufereta just devora la carretera i de l'hotel, s'hi passetjava una femella o una colla, no ho record, amb una dotzena de polls. Es tracta de "Anas bahamensis".