1

(12 respostes, escrites a ForumAus)

Avui a L'Aguait, a les 21.15 aprox, a Televisió de Mallorca, s'emet un reportatge especial sobre la Fira Internacional de Turisme Ornitològic (Villarreal de San Carlos, parc nacional de Monfragüe, Extremadura), que recull també la presentació del projecte Calvià Birding i la presència dels altres representants de Mallorca (NHS i BVCF).

Aina

2

(0 respostes, escrites a ForumAus)

Avui a les 21.10 a TVMallorca podeu veure el reportatge de L'Aguait sobre el recompte de voltors dels passats dies 13 i 14 de novembre. Gràcies a tots, especialment als que hi participàreu al rodatge.

Benvolguts, fa estona que volíem fer un reportatge a L'Aguait sobre aucells de jardí, i alguns dels darrers missatges al fòrum ens han acabat de decidir. Però necessitam voluntaris que tenguin menjadores als jardins de ca seva.
Si estau interessats, us podríeu posar en contacte amb noltros, tant si voleu sortir al reportatge per explicar com heu fet la menjadora, què hi posau de menjar, quins aucells hi venen, com si simplement ens deixau entrar a ca vostra per gravar.
Ens podeu escriure a:
aina@miraprim.com / diego@miraprim.com
o deixar un missatge aquí mateix, al Fòrum.
Moltes gràcies una vegada més per la vostra col·laboració!
Aina

4

(5 respostes, escrites a ForumAus)

Si voleu veure en Biel Bernat, company del Fòrum, avui surt a L'Aguait, d'aquí una estona, a les 21.10.

5

(0 respostes, escrites a ForumAus)

Bones a tothom,
moltes gràcies a "infoGOB" per l'escrit que hi ha a l'agenda del Fòrum sobre L'Aguait. Fem el que podem i sobretot gràcies a molts de voltros que hi col·laborau i feis possible el programa amb la vostra feina.
Només una cosa, el programa ara s'emet els dimarts a les 21.25. Es repeteix unes quantes vegades durant la setmana, però encara no tenc els horaris de les repeticions a d'aquesta nova temporada. Es pot mirar la programació als diaris o a tvmallorca.net (també amb tv a la carta).
El que si us puc dir és que avui dilluns a les 19 h es repeteix el reportatge de l'hortolà de canyet, amb JL Martínez, i demà dia 20 de gener a les 21.25 s'emet el reportatge del recompte a s'Albufera i s'Albufereta. El recompte de les altres zones humides sortirà la setmana que ve.
Gràcies a tots una altra vegada,
Aina Llauger

6

(4 respostes, escrites a ForumAus)

Gràcies, però els mèrits són vostres (i dels ratolins i els xorguers :-)). Però sobre tot dels ornitòlegs que en bon dematí de la segona festa de Nadal se'n van a encalçar xoriguers pel pla de Mallorca (això no ho deia el guió, però va ser així!)
Ja ho sabeu, si teniu idees, propostes, altres activitats, noltros "estam a L'Aguait"!
Aina

7

(4 respostes, escrites a ForumAus)

... i avui, anellament de xoriguers, amb José Luis, Xavier i companyia.
Nou horari del programa: dimarts a les 22:05. Per a repeticions, el cap de setmana, millor mirar la programació, al diari i a www.tvmallorca.net (també a tv a la carta a partir de demà).
Una vegada més, gràcies als que sortiu!
Aina

8

(7 respostes, escrites a ForumAus)

Hola, i gràcies pels vostres comentaris sobre el programa.
Els horaris de les repeticions del cap de setmana són variables, i el millor és consultar la programació de TV Mallorca als diaris o a la web tvmallorca.net.
Sembla que aquest programa el repetiran dissabte a les 20:45, diumenge a les 14:30 i les 1:30 de la matinada, i possiblement també el dilluns a les 16:35.
El programa també és a la web, a la "TV a la carta", encara que d'una qualitat baixa.
Gràcies una vegada més per l'interés,
Aina

9

(7 respostes, escrites a ForumAus)

Gràcies pel comentari, de veres, si vos agrada als ornitòlegs (i contribueix a difondre la vostra feina), missió complida. El programa només ha estat possible gràcies a persones com en Manolo, en Pere i tota la resta!
Aina

10

(7 respostes, escrites a ForumAus)

Benvolguts, avui el programa L'Aguait emet un capítol dedicat exclussivament a l'ornitologia, amb reportatges sobre els recomptes de s'Albufera i es Salobrar, i el Congrés a Menorca.
Atenció nou horari: Televisió de Mallorca, avui dimarts a les 22:15 (es repeteix unes quantes vegades, dijous matí i el cap de setmana, normalment dissabte devers les 20 h, diumenge a les 17 h...).
Gràcies a tots els que ens heu ajudat, per la vostra col·laboració i paciència amb les càmeres!
Aina