Tema: Penjar imatges

Contestant a una qüestió que algú ja ha plantejat, crec que per adjuntar imatges als nostres missatges lo millor seria que cada participant les pengi a un espai web propi, com per exemple http://www.flickr.com/ (n'hi ha molts altres) i les enllaci al missatge. D'aquesta forma no ocupam espai al nostre servidor i de pas el propietari de les imatges en pot fer l'administració que trobi més adient.

Salut
Toni

2

Re: Penjar imatges

Veig també que a aquest forum es poden sindicar els continguts per RSS.

Per tant qui empri un lector RSS per facilitar la lectura, ho pot fer des d'aquesta adreça:

http://www.gobmallorca.com/forum/extern … p;type=RSS

Salut,
Toni

Re: Penjar imatges

Això.....
Ho pots explicar un poquet? :-)

4

Re: Penjar imatges

Els lector de rss són programes (els més famosos: mozilla thunderbird (també correu), sage, bloglines, ... ) que permeten llegir i participar dels blogs o fòrums als que ens subscrivim. Per tant rebem la informació de forma centralitzada a un mateix lloc i així evitam haver d'anar a visitar totes les webs, a part d'altres beneficis com pot ser la notificació immediata quan hi ha una entrada nova.
Salut,
Toni

Re: Penjar imatges

Perfecte, gràcies!
Acab de configurar el meu lector de correu (Thunderbird) i veig que reb notificacions dels temes en que hi ha nous missatges. Saps si es pot configurar per rebre tot el cos del missatge? (algú també ho ha demanat)

Salut

6

Re: Penjar imatges

A la meva versió del thunderbird si no marc el check quan te demana la url de subscripció, me carrega la web en el contingut del missatge, si la marc es vera que no mostra el missatge, es raro.

Per altre part crec que s'hauria d'emprar aquesta adreça per la subscripció, ja que l'altre només mostra els temes nous i aquesta els que hi ha activitat:

http://www.gobmallorca.com/forum/extern … p;type=RSS

Toni

7

Re: Penjar imatges

Hola!

Trobo molt interessant això de rebre avis de novetats, podriau explicar com fer-ho en plan "manual para gent no més gran de 10 anys" :-)  . Gràcies.
Joan

8

Re: Penjar imatges

Aquesta pàgina explica com configurar el thunderbird molt gràficament pas per pas:

http://blogs.techrepublic.com.com/howdoi/?p=166

salut,
Toni