Fòrum del GOB

Espai de participació dels amics i socis del GOB

No estàs registrat.

#1 05-08-09 20:27:24

InfoNaturalista
Administrador
Registrat: 08-05-09
Missatges: 508

Nova pàgina web sobre la nostra àguila peixatera

Avui estrenam primícia:

Com molts de vosaltres sabreu, l’àguila peixatera és una de les espècies animals més amenaçades de les nostres illes, ja que es compta únicament amb una quinzena de parelles a les Balears (d’elles, 9-10 a Mallorca). Està catalogada en la màxima categoria d’amenaça (en “perill crític”, CR) als llibres vermells d’espècies amenaçades d’Espanya i Balears, i compta amb un pla de conservació aprovat per la Conselleria de Medi Ambient.

Amb l’objectiu de posar a l’abast dels interessats un bon volum d’informació sobre aquesta meravella d’aucell, el GOB ha elaborat el web “Conservem l’àguila peixatera”, que ja està disponible a

http://www.gobmallorca.com/peixatera

Entre els continguts hi trobareu informació sobre la biologia de l’espècie (descripció, distribució, hàbitat, alimentació, reproducció, ...), sobre els problemes de conservació que l’afecten i sobre accions que s’estan realitzant per aconseguir recuperar la seva població. Inclou també una secció especial adreçada als més joves.

Aquest web ha estat elaborat gràcies a la col·laboració d’Obra Social Caja Madrid, i forma part del projecte del GOB “Accions de conservació sobre l’àguila peixatera a Mallorca” que la citada entitat va premiar en la seva línia d’ajudes a projectes de conservació de la biodiversitat. Aquestes accions s’integren en el pla de conservació de l’espècie a les Balears, dirigit per la Conselleria de Medi Ambient.

No deixeu de visitar-la sovint ja regularment se penjaran els darrers moviments de les àguiles peixateres dotades actualment amb un emisor de seguiment per satèl·lit.

Salut!!!

Infonaturalista

Desconnectat

Peu de pàgina

Desenvolupat per FluxBB 1.5.11