Tema: voltor lleonat amb marques alars

Hola,

Ahir, devers les 11.30, a sobre del Rafal d'Ariant, vaig veure amb telescopi un lleonat amb marques alars blanques a ambdues ales. No vaig poder-les llegir a causa de la distància. Imagino que serà el mateix que es va vuere quant varen arribar a finasl d'octubre del 2008. Crec que també es va fotografiar des d'Albercutx (per Juanjo Bazan?).

He intentat cercar aquest correu però no l'he trobat.

Salut,

Jordi

Re: voltor lleonat amb marques alars

Hola Jordi.

El tema és GYPS FULVUS i el missatge és el nº 61, del 04/12/2008. La fotografia és de'n Juan Sánchez i la va penjar en Juanjo.

Pere

3

Re: voltor lleonat amb marques alars

Sería interesante que Juanjo Bazán u otro fotógrafo, tuviera la suerte de ver a ese buitre con las bandas alares (por cierto, son amarillas).
En Agosto de 2011 ha hecho tres años que se marcó. Las bandas son amarillas y se debería leer la marca perfectamente. El desgaste de las bandas es sumamente interesante de cara a su permanencia y cualquier foto que las recoja hoy en día será de gran ayuda.
Saludos 
Alvaro

4

Re: voltor lleonat amb marques alars

y no puseu fotos aqui? veig que es dificil, ya que al avatar encara no he pogut.

gerard90plum@hotmail.es

Espera un instante. Mira hacia el cielo. Sobrevuela:
LA LIBERTAD.

5 (editat per joem 23-12-11 11:38:08)

Re: voltor lleonat amb marques alars

El voltor que es passeja amb aquestes marques "blanques" es aquest.

http://dl.dropbox.com/u/15575662/voltor5.jpg
Les marques blanques son originariament grogues, pero han perdut el color i el numero 8, ja que originalment eren 8NN, el varen marcar al niu a Alacant al 2009 (segons comunicació personal d'Alvar Segui, que no se si es el mateix Alvaro, que ha dit a aquest fil que a l'agost te 3 anys) o sigui que encara es jove.

Salut i bon solstici

Josep Manchado
jmanchado@gmail.com