Fòrum del GOB

Espai de participació dels amics i socis del GOB

No estàs registrat.

#1 25-09-12 10:46:51

InfoNaturalista
Administrador
Registrat: 08-05-09
Missatges: 515

Petició Informació Papallones diürnes

Els nostres amics d' AEN ens fan arribar la següent petició i col·laboració.

"Com molts de vosaltres sabeu enguany s'està realitzant una compilació de dades sobre cites de papallones diürnes a Mallorca, amb la finalitat d'elaborar el primer atles de distribució de papallones diürnes de Mallorca.

Nombrosos naturalistes estàn revisant els seus quaderns de camp cercant anotacions de papallones diürnes amb informació relativa a espècie, localitat, data, observador i altra informació d'interès.

És per aquest motiu que us feim una petició d'informació sobre cites de papallones diürnes a Mallorca, per tal que l'atles de distribució sigui un document de participació coral, en la que un llarg nombre de naturalistes i colaboradors puguin aportar el seu granet d'arena.

Si teniu cap imatge d'una papallona i no la podeu determinar la podeu enviar per correu electrònic i des de l'AEN la determinarem, això sí amb informació relativa a la seva ubicació de trobada, la data i l'observador.

Us facilitem un enllaç a una petita guia que varem fer per al projecte del BMS, que us pot esser d'utilitat amb les espècies més comuns: http://www.voluntariatcientific.es/intr … es.1.0.pdf

Per a qualsevol consulta no dubteu en contactar amb la meva persona a través de info@aen.cat"

Samuel Pinya
AENSalut!
InfoNaturalista

Desconnectat

Peu de pàgina

Desenvolupat per FluxBB 1.5.11