1

Tema: Aus i carreteres

Avui he recollit aquest mussol banyut (Asio otus)  atropellat a l'autopista d'Inca (Ma-13 PK 28) i  encara es parla de augmentar la velocitat máxima en alguns trams fins als 130 Km/h.  A més de incrementar els accidents la fauna també ho patira.

https://lh3.googleusercontent.com/-GP3qPxeuzR4/UT5uy42J30I/AAAAAAAAAsY/hjFjOfnQqIc/s640/P1020094.JPG

2

Re: Aus i carreteres

Hola a tots
Xerrant d'aus i carreteres. Varies són les espècies carronyeres que freqüenten les carreteres per menjar els animalons que es troben atropellats cada dia, i que a vegades són atropellats també.
Tenc record d'haver vists milanes, una vegada una negra, gavines, algún corb. Avui he vist una espècie que pens que no había observat mai capturant carronyes a la carretera. Era un xoriguer, i ha baixat a la vora de l'autopista d'inca on había una mel.lera morta. Sols l'ha tocat amb l'urpa, però he vist per el retrovissor que insistía. Esper que no l'hagin atropellat a ell també.
Salut a tots.

3

Re: Aus i carreteres

Idó avui dematí a l'autopista d'Inca, devers Binissalem, hi havia un esplugabous o un agró blanc enmig dels dos carrils intentant alimentarse de les restes de un conill o similar, no se si haura durat molt de temps...
Salut