Fòrum del GOB

Espai de participació dels amics i socis del GOB

No estàs registrat.

#1 03-06-13 16:06:10

Rafel Mas
Membre
Registrat: 08-01-08
Missatges: 656
Pàgina Web

ANIMAU-VOS A PARTICIPAR. Concurs'13 portada AOB

Portada AOB 2013
En nom de l’editor de l’AOB vos deman la vostra participació al concurs per la portada.
Un any més plantegem que la foto de la portada de l’anuari ornitològic de Balears (2013), i que sortirà aviat, sigui triada per votació en el forumaus. S’enviarà informació també als membres de l’AFONIB, però si coneixeu a algú més que pugui estar interessat a participar-hi, feis el favor de fer-li arribar la informació.

Enguany les espècies d’aus triades per la portada són:

-  Phalacrocorax carbo. Corpetassa. Cormorán grande
- Aythya nyroca. Parda. Porrón pardo
- Muscicapa striata ssp. balearica. Menjamosques. Papamoscas. ATENCIÓ SUBESPÈCIE balearica!!!

A més a més s’escolliran algunes de les fotos no guanyadores de la portada per ésser incloses dins el text dels Registres de l’anuari, sempre que el propietari n’estigui d’acord. Si algú te una foto-denúncia o especialment singular, pot enviar-la, indicant clarament que no és pel concurs de la portada.

Aquí teniu un recordatori de les normes:

Les fotos han de tenir un format vertical (si en teniu d'horitzontals, la retallau per a que tingui format vertical, si la fotografia ho permet), 700 píxels com a molt d'altura, i no haurien d'ocupar més de 100 Kbs. El format ha de ser JPG. Per poder posar-les al fòrum, és convenient que ens arribin reduïdes a les condicions de pes i píxels. Més envant, ja es demanarà a l'autor de la fotografia triada que la passi a la màxima resolució. L’original no podrà tenir menys de 2000 píxels de costat, per assegurar la qualitat d’impressió de la portada.
Si coneixeu algún fotògraf que no estigui connectat al fòrum i li voleu comunicar, podeu després passar-me les seves fotografies en nom seu.

Dinàmica del concurs:

- Cada fotògraf m'ha de passar un màxim de dues fotografies, però pot ser només 1, si vol. Em pot fer arribar també fotografies d'altres fotògrafs que no estiguin connectats al fòrum (màxim de 2 per fotògraf). Les característiques de cada fotografia s'han d'ajustar al que ja s'ha comentat.
- Les fotos de les espècies enviades han d'estar fetes dins l'àmbit de les Illes Balears, aqui rau la gràcia de la portada de l'anuari. És una exigència que el comitè editorial i el seu editor creuen bastant raonable. La foto de la portada sempre va lligada al continguts dels articles que es publiquen en aquell número. Evidentment quan una espècie es dedueixi que per l'entorn (vegetació, roques...) estigui fotografiada fora de Balears, quedarà fora del concurs. I si no es pot deduir per la fotografia que així sigui...sempre queda el rigor i la honradesa del fotògraf.
  - No es poden presentar fotografies realitzades en condicions controlades (animals captius o malalts, animals que acaben de ser alliberats, animals en ma ...), ni tampoc d'aus al niu, ous o polls, ni en general aquelles imatges que puguin suposar per a la seva consecució molèsties a la nidificació de les aus.
- Les fotografies m'han d'arribar només a mi. Si algú per equivocació les envia al fòrum, la/es fotografia/es quedaran automàticament eliminades, ja que s'haurà perdut l'anonimat de l'autor. L'autor, però, no queda exclòs, i em podrà fer arribar en privat altres fotografies prou diferents a les eliminades i que no permetin saber l'autor de les mateixes.
- Les fotografies han de seguir la línia de les anteriors portades, han de ser descriptives i han de permetre omplir tota la portada.
- De cada fotografia enviada, s'esperarà confirmació per part meva d'haver-la rebut correctament, i que és apta per al concurs.
- El més prest possible jo passaré al fòrum totes les fotografies per a que es votin. Tindran vot totes les persones apuntades al fòrum i també aquelles no apuntades que hagin vist les fotografies i vulguin participar de la votació. En tot cas, només podrà arribar 1 correu amb el/s vot/s per adreça electrònica. També tindran vot els fotògrafs participants. Es marcarà en el seu moment un calendari màxim de votació, que en cap cas superarà els 10 dies.
  - Es pot votar només per una fotografia de totes les presentades, o per 2 d'elles. En aquest darrer cas, cada votant ha de dir quina és la seva 1ª elecció i quina la 2ª (en el mateix correu electrònic). Les primeres eleccions (o les votacions d'una única foto) seran valorades amb 2 punts, i les segones eleccions amb 1 punt.
- Els vots han d'arribar en privat a l'adreça electrònica ornitologia(arroba)gobmallorca.com, si algú s'equivoca i envia el seu vot al fòrum, aquest es perdrà automàticament, i el votant ja NO tindrà possibilitat d'emetre un altre vot en privat.

Heu d’enviar les fotos al meu correu: rafelmas(arroba)mallorcaweb.net
(Substituïu arroba per @)

Si vos sembla deixam de termini des d’avui fins a dia 13 de juny a les 22,00 hores del vespre per fer arribar les fotos. Després penjaré les fotos i podeu votar, dos punts per la vostra preferida per la portada i 1 punt per l’altra.

ATENCIÓ: després els vots s’han d’enviar a l'adreça onitologia(arroba)gobmallorca.com  (substituir arroba per @) on en Manolo Suárez contarà els punts i donarà el nom del guanyador i la foto més votada. Quan es pengin les fotos al fòrum vos diré quants de dies teniu per votar.

Animau-vos a participar!!

Vos record: enviar las fotos a : rafelmas(arroba)mallorcaweb.net
Després els vots a: ornitologia( arroba)gobmallorca.com

Última edició per Rafel Mas (03-06-13 16:09:21)


"¡Las neuronas están fritas!..." Eduard Punset/APM

Mamar fins als tres anys té l'avantatge que després, de gran, tens la certesa d'haver estat feliç.
—Ramon Solsona (Barcelona 1950)

Desconnectat

#2 07-06-13 18:40:23

Rafel Mas
Membre
Registrat: 08-01-08
Missatges: 656
Pàgina Web

Re: ANIMAU-VOS A PARTICIPAR. Concurs'13 portada AOB

Hola,
per presentar fotos al concurs allargam fins dia 18/06/13 a les 22'00 hores
Per cert, també s'afegeix una 4a espècie:

-Falco eleonorae. Falcó marí. Halcón de Eleonor

Salut!

Última edició per Rafel Mas (07-06-13 19:11:47)


"¡Las neuronas están fritas!..." Eduard Punset/APM

Mamar fins als tres anys té l'avantatge que després, de gran, tens la certesa d'haver estat feliç.
—Ramon Solsona (Barcelona 1950)

Desconnectat

#3 16-06-13 20:25:20

Rafel Mas
Membre
Registrat: 08-01-08
Missatges: 656
Pàgina Web

Re: ANIMAU-VOS A PARTICIPAR. Concurs'13 portada AOB

Bona gent, queden 2 dies per poder enviar fotos per participar...
així que animau-vos!!!
salut!


"¡Las neuronas están fritas!..." Eduard Punset/APM

Mamar fins als tres anys té l'avantatge que després, de gran, tens la certesa d'haver estat feliç.
—Ramon Solsona (Barcelona 1950)

Desconnectat

Peu de pàgina

Desenvolupat per FluxBB 1.5.11