Fòrum del GOB

Espai de participació dels amics i socis del GOB

No estàs registrat.

#1 26-09-13 16:12:51

InfoNaturalista
Administrador
Registrat: 08-05-09
Missatges: 515

Dia 06 d'octubre SORTIDA ORNITOLÒGICA a DRAGONERA

Hola a tots i totes,

com molts de vosaltres sabeu, el primer cap de setmana d'octubre se celebra el Dia Mundial de les Aus, i per compartir amb elles aquests dies hem preparat una sortida ornitològica que, en dues paraules, és super interessant.  Així que vos proposam passar un dia de visita al Parc Natural de Sa Dragonera amb la finalitat principal d’observar els falcons marins (Falco eleonorae). És precisament per aquestes dates quan els joves surten dels nius i és tot un espectacle seguir les evolucions dels seus primers vols. Com no, també aprofitarem el dia per observar molts altres aucells que empren l’illa com a lloc de descans  durant el seu llarg viatge migratori  cap el sud, ja que esteim en plena època de migració postnupcial.

Segurament també tindrem a tir de telescopi, binocles i teleobjectius als falcons peregrins, aus marines i molts altres aucells que viuen a Sa Dragonera i que fan d'aquest indret un lloc molt especial.

Per fer el trajecte marítim emprarem la barca turística “La Margarita” (10 euros adults, 7 euros de 5 a 8 anys i  els més petits no paguen). Una vegada a l'illa anirem caminant i observant aus cap el far de Llebeig, on dinarem.   Desprès tornarem passejan cap al port fins posar peu de nou a Mallorca.

Vos heu d'apuntar aviat ja que les places són limitades. Ho podeu fer al correu

ornitologia@gobmallorca.com

i des d'allà se vos informarà de l’horari exacte de trobada i qualsevol altre cosa que volgueu demanar.

El nostre guia serà en Juanjo Bazán, que repeteix experiència, ja que ens agrada moltíssim com ho fa de bé. 

Recordau, diumenge dia 6 d'octubre. Apuntau-vos, ... val la pena.

Salut!
InfoNaturalista

Desconnectat

Peu de pàgina

Desenvolupat per FluxBB 1.5.11