Fòrum del GOB

Espai de participació dels amics i socis del GOB

No estàs registrat.

#1 15-12-14 15:09:26

InfoNaturalista
Administrador
Registrat: 08-05-09
Missatges: 502

Cens de Grues a Balears

L'any passat es va fer un cens de grues (Grus grus) en l'àmbit nacional i se'ns va demanar la nostra participació. El fet, però, és que són pocs els exemplars que es veuen a les illes i es va optar per no fer un cens específic però sí comunicar les cites i dades recollides al llarg de l'hivern, que va ser un grup d' 11 exemplars a Mallorca. Per comparar, comentar-vos que a Espanya (i nord del Marroc) el cens va comptabilitzar unes 200.000 grues.

Enguany es torna repetir el cens i ens tornen a demanar la nostra col·laboració. El primer d'ells serà el pròxim dia 19 de desembre.
Pensam que, tot i que no cal recórrer les illes específicament cercant grues, cal estar especialment atents a la seva presència aquests dies, ja que estan sortint dades molt interessants dins aquest fòrum sobre presència enguany a Mallorca.

Així que, si vos pareix bé, ens podeu fer arribar el nombre de grues que vegeu aquestes setmanes. Per ara, el grup amb més exemplars ha estat localitzat pen Pep Sunyer amb 25 grues per devers Sineu

Salut!
InfoNaturalista

Desconnectat

Peu de pàgina

Desenvolupat per FluxBB 1.5.11