Fòrum del GOB

Espai de participació dels amics i socis del GOB

No estàs registrat.

#1 15-01-15 14:11:57

Manolo
Membre
Registrat: 23-01-08
Missatges: 139

Cens Milanes 2015

Hola a tots,

el passat dissabte dia 10 se fa fer el cens de milanes als dormidors coneguts, en total a 10 llocs, un mes que l'any passat ja que se va trobar un dormidor nou.
A destacar que quasi la meitat de les milanes se concentren a un sol dormidor, cosa que ja s'ha vist altres anys però per altra banda, com vos comentava, s'ha trobat un de nou per la zona de Porreres. Es probable també que no controlem tots els dormidors que hi ha, però si la major part.
Les dades ens han donat un total de 196 milanes. L'any passat  van ser 178 les que ens van sortir, la qual cosa estaria en consonància amb la recuperació que s'està donant en aquesta espècie i ens indica que anem pel bon camí i no hem de baixar la guardia.
El cens se va poder fer gràcies a la gran ajuda d'aquestes persones: Mika Palmer, Cata Manresa, Jordi Muntaner, Cati Artigues, Toni Muñoz, Álvaro Román, Joana, Juan Carlos Malmierca, Xisco Lillo, Gabriel, Pere Vicens, Alfons Sastre, Emilia Segura, Pep Sunyer, Marc Melià, Floirane, Thérèse, Mabel Gurierrez, Ernesto Nicola, Xavier Manzano, Gemma Carrasco, Xavi Llabrés, Pep Manchado, Manolo, Suárez

Salut!

Desconnectat

#2 20-01-15 17:40:18

Manolo
Membre
Registrat: 23-01-08
Missatges: 139

Re: Cens Milanes 2015

Na Carlota Viada també va venir al cens de milanes, que se m'ha passat!!!, va estar amb el grup d'Artà i ens van contar que la major part del dormidor s'ha desplaçat un poc respecte a l'any passat. Gracies Carlota també a tu ;-)

M'estan arribant els censos d'aquàtiques, espero poder passar dades aviat, pel que se veu aquest serà un hivern molt fluixet pel que fa a l'hivernada d'aquest grup d'aus, ho confirmarem aviat

salut!

Manolo

Desconnectat

Peu de pàgina

Desenvolupat per FluxBB 1.5.11