Fòrum del GOB

Espai de participació dels amics i socis del GOB

No estàs registrat.

#1 07-04-15 17:00:16

InfoNaturalista
Administrador
Registrat: 08-05-09
Missatges: 508

Dia 12 d'abril Sortida ornitològica nocturna

Hola a tothom,

el diumenge d'aquest proper cap de setmana, dia 12, està prevista una sortida molt especial. Vos coment de què va: es tracta d'anar a intentar escoltar la queca o bitó (Botaurus stellaris). És una sortida important perquè la queca es troba en perill d'extinció i és difícil de veure i una de les millors maneres de constatar la seva presència és sentir el seu curiós cant de matinada (cant que li dóna també el nom de "Por de Sa Bufera"). Com que el millor moment per sentir-la és abans de la sortida del sol, haurem de ser al lloc indicat quan encara es de nit, així que ja podeu preveure que aquesta sortida no es apta per a grans dormidors, ja que quedarem a les 5:30 del matí a Muro :-P

Tot i que és una hora "difícil", ens ofereix alhora la possibilitat de conèixer i gaudir de s'albufera d'una manera molt diferent a l'habitual, perquè la "descobrirem" a través dels sons nocturns dels animals. Els sons se senten forts, diferents, sovint espectaculars...val molt la pena!.

El guia/organitzador serà com sempre el millor en cada cas. Així que en Pere Vicens ens indicarà les pautes a seguir en tot moment.

Recordau que les sortides són gratuïtes, però cal enviar un missatge a ornitologia@gobmallorca.com per apuntar-se, ja que les places són limitades.

Salut!
InfoNaturalista

Desconnectat

Peu de pàgina

Desenvolupat per FluxBB 1.5.11