Fòrum del GOB

Espai de participació dels amics i socis del GOB

No estàs registrat.

#1 28-10-15 11:14:21

InfoNaturalista
Administrador
Registrat: 08-05-09
Missatges: 515

Dissabte dia 31 d'octubre SORTIDA ORNITÒLOGICA

Hola de nou,


Aquest dissabte vinent dia 31 tenim previst fer una sortida ornitològica per a observar la migració.
La sortida està planificada en dues parts: una primera, amb la visita al Salobrar de Campos, on observarem moltes de les diferents espècies que freqüenten el lloc durant aquesta època de l'any com ara els flamencs, tot tipus de limícoles, ànneres, agrons, rapinyaires.... També intentarem l'observació d'algunes aus molt més esquives, com les blavetes, i qui sap si el dia ens guardarà alguna sorpresa, ja que, de fet, fa pocs dies, es va citar a la zona un exemplar juvenil de cigonya negra!!!

Després, els que vulguin, podran continuar amb la segona part de la sortida. El grup de participants es traslladarà fins al Far de Cap de Salines, un "punt calent" per a l'observació de la migració post nupcial a Mallorca, on intentarem observar aus migrants sortint de Mallorca en el seu viatge cap al sud.
El guia de la sortida serà l'amic i ornitòleg Pep Manchado, un gran entusiasta de l'observació d'aus i que coneix bé la zona, ja que s'hi passa hores i hores allà, i que de ben segur que ens trobarà coses interessants per a observar!

L'horari no és per dormidors... S'ha quedat al Salobrar a les 8 del matí, ...la millor hora per tenir èxit com a ornitòlegs.

Les places són limitades, així que si voleu venir enviau, per favor, un missatge a ornitologia@gobmallorca.com. indicant al missatge si sortiu de Palma per mirar de fer cotxada conjunta.


Salut!

InfoNaturalista

Desconnectat

Peu de pàgina

Desenvolupat per FluxBB 1.5.11