Fòrum del GOB

Espai de participació dels amics i socis del GOB

No estàs registrat.

#1 19-06-17 12:43:27

InfoNaturalista
Administrador
Registrat: 08-05-09
Missatges: 509

Dissabte dia 24 de juny Sortida Falcons marins

Hola a tots,

el dissabte dia 24 vos tenim organitzada una sortida ornitològica per a l'observació dels falcons marins (Falco eleonorae). Si la sortida ja és de per si prou interessant, enguany sumam un fet molt especial: l'esperada protecció de la zona de Son Bosc. Com molt de vosaltres sabeu, fa poques setmanes el TSJB va declarar definitivament il·legal el projectat camp de golf de Son Bosc després d'una intensa campanya i denuncies per part del GOB amb el suport i implicació de moltíssimes entitats tant socials, científiques com polítiques, i amb l'especial implicació de moltes persones que hi han lluitat amb ganes i amb molta dedicació per aturar aquesta  greu amenaça. Finalment podem dir que el golf no es farà, gràcies a la pressió de la societat mallorquina.

Ara volem tornar allà per a celebrar la notícia, intentar observar de nou els falcons i a demanar amb fermesa que els terrenys passin a formar part, de nou, del Parc Natural de s'Albufera. Volem que la zona es recuperi dels danys patits i es puguin desenvolupar, amb garanties, les comunitats botàniques i faunístiques que mai hauríen d'haver estat destorbades.

L'ornitòleg expert, Pere Vicens, naturalista i amic,  serà el nostre guia de luxe.

Quedarem a l'horabaixa, devers les 18:00 h. Per a més info contactau amb en Manolo a ornitologia@gmail.com. Caldrà saber quantes persones serem, així que apuntau-vos aviat.
Tenim pensat després anar a sopar de pa i taleca a la platja, així que no oblideu dur el sopar.
Salut

InfoNaturalista

Desconnectat

Peu de pàgina

Desenvolupat per FluxBB 1.5.11