Fòrum del GOB

Espai de participació dels amics i socis del GOB

No estàs registrat.

#1 25-06-19 16:51:26

InfoNaturalista
Administrador
Registrat: 08-05-09
Missatges: 515

Dijous 25 juny Presentació del llibre Una golondrina no hace primavera

Aquest proper dijous 25 tenim la presentació d'un llibre ben interessant al local del GOB
Una golondrina no hace primavera, de Alejandro Martínez Abraín

Amb aquest llibre es tanca la trilogia El Detective Ecológico, que l'autor dedica a compilar molt interessants articles de divulgació científica, tot i que també inclou algun treball inèdit. El primer llibre de la sèrie va ser El Detective Ecológico i el segon El lenguaje de la biosfera. Amb tots ells, l'autor ens apropa a les seves tres grans passions:  el coneixement de les ciències de l'ecologia, la conservació i l'evolució, d'una manera molt amena, divulgativa i entenedora.

El Dr Alejandro Martínez ha estat vinculat a Mallorca, fent feina al IMEDEA i actualment està a la Universitat de la Coruña. És un gran divulgador i és sempre un plaer escoltar les seves xerrades i conferències.
També tindrem la sort d'estar acompanyats per n'Enric Culat, periodista especialitzat en divulgació científica i director del conegut programa Balears Fa Ciència, que ens presentarà l'autor i el seu llibre. Tot plegat promet ser una vetllada del més interessant, no te la perdis! Evidentment que l'autor firmarà el nou llibre i també trobareu al local els 3 exemplars de la trilogia.

Recordau, dijous dia 27 de juny a les 19:30 al local del GOB de Palma, C/Manuel Sanchis Guarner, 10

Salut!
InfoNaturalista

Desconnectat

Peu de pàgina

Desenvolupat per FluxBB 1.5.11