Fòrum del GOB

Espai de participació dels amics i socis del GOB

No estàs registrat.

#1 02-01-20 18:46:43

InfoNaturalista
Administrador
Registrat: 08-05-09
Missatges: 515

Gener CENSOS D'AUS AQUÀTIQUES i LIMICOLES HIVERNANTS

Hola a tots, i Bon Any 2020 !!!

Les dates centrals dels censos d'aus aquàtiques i limícoles hivernants seran els dies 18 i 19 de gener, amb opcions la setmana anterior i posterior a aquestes dates. Ja hem contactat amb els que tradicionalment han anat cobrint les diferents zones, però si qualsevol de vosaltres vol participar i acompanyar-nos, només ho heu de comunicar a ornitologia@gobmallorca.com i vos facilitarem la incorporació a un dels grups de feina.

També fer saber que enguany el cens al Parc Natural de s'Albufera de Mallorca serà el dimecres dia 15 de gener. Al final d'aquest missatge adjuntam el missatge informatiu d'en Miquel Cantallops, naturalista del Parc Natural, on explica que fer per apuntar-vos.

Igualment durant aquestes dates es faran els censos d'ardeids als dormidors i, allà on hi ha (a Mallorca, a s'Albufera i el Salobrar) als dormidors d'arpelles. Si voleu participar ho comunicau igualment al GOB.
En el cas de s'Albufera-Albufereta vos ho explica en Miquel en el missatge adjunt.

Dissabte dia 11, farem el cens de milanes a dormidors. Igualment si voleu participar per favor enviau un missatge a Manolo Suàrez per poder distribuir la gent als diferents llocs d'observació. Ens calen molts d'ulls. No cal experiència prèvia.

Salut!
InfoNAturalista

Cens a s'Albufera de Mallorca:

Per si és del vostre interès, o de qualque conegut vostre, el recompte d'aus aquàtiques 2020 a les albuferes del nord de Mallorca (s'Albufera, s'Albufereta, Maristany, i estanys dels Ponts) es realitzarà el dia 15 de gener 2020. Com cada any, per a censar aquestes zones humides es requereix un gran nombre de participants, que es reparteixen per diferents punts per anar recomptant les aus de les diferents zones. El recompte comença a primera hora del dematí i acaba poc abans del migdia. També es realitzaran dos recomptes parcials. El 13 de gener a la tarda, el cens a dormidors d'agrons i corpetasses i, dia 14 de gener abans que surti el sol el cens a dormidors d'arpelles.

Qui estigui interessat, pot contactar amb: (parc.albufera5@gmail.com) i d'aquesta manera anirem confeccionant els diferents equips de cens.

Important: necessit tenir els equips confeccionats com a tard dijous dia 9 de gener, així que els que pensau venir per favor digau-m'ho abans d'aquesta data. Si teniu predilecció per anar a algun lloc concret (alguna zona concreta de s'Albufera o s'Albufereta, per exemple), també m'ho podeu indicar. Miquel Cantallops.

Desconnectat

Peu de pàgina

Desenvolupat per FluxBB 1.5.11