Fòrum del GOB

Espai de participació dels amics i socis del GOB

No estàs registrat.

#1 22-01-08 14:31:40

Xavi Méndez
Membre
Registrat: 21-01-08
Missatges: 22

IV Congrés d'ornitologia de les Balears

Bon dia a tothom,

     Un cop finalitzat el IV Congrés d’Ornitologia de les Balears, des de la SOM (Societat Ornitològica de Menorca) volem agrair a totes aquelles persones que han pogut assistir, el que ens hagin fet gaudir de la seva companyia i esperem haver estat a la seva altura. Agrair també la col•laboració rebuda per part del GOB Mallorca en la elaboració d’aquest esdeveniment.
    En especial, volem agrair a tots els ponents vinguts de les Balears el que hagin pogut no tan sols donar-nos a conèixer els seus estudis i projectes sinó també, compartir amb noltros uns dies a Menorca. Gràcies a voltros, els ponents, ha estat possible tirar endavant aquest IV Congrés d’Ornitologia de les Balears. Gràcies a n’en Cristian Ruíz Altaba per fer-nos aprofundir en el fet endèmic en els estudis d’ocells; a n’en Miguel McMinn i Ana Rodriguez per tota la informació que ens han donat de la pardela balear i en especial per l’actual situació a Menorca; a Dani Oro, per explicar-nos que fa i per que ho fa; a Ana Sanz pel tema del marinerets, li hem trobat una nova utilitat a les “fiambreras”; a Jordi Muntaner per la seva visió en la planificació dels projectes de seguiments d’ocells i, tot i que no ve tant sovint com abans, per demostrar-nos que segueix sent en part menorquí; a n’en Miguel Roig per acceptar la nostra invitació; i a n’en Manolo Suarez i Jose Luis Martinez per seguir descobrint i compartint els “abatares” de la guàtlera a Balears i a Menorca en especial, així com per moltes altres coses.
   Per tots aquells que no vau poder venir, informar-vos que els resums de les ponències els podreu trobar en uns dies a la pagina web de la SOM www.menorcasom.org i també, a la propera edició de l’Anuari de les Balears.

   Moltes gràcies a tots i fins prest.

   SOM
   Societat Ornitològica de Menorca

Desconnectat

#2 27-01-08 21:54:26

Emili
Membre
Des de: Alaior - Menorca - SOM
Registrat: 07-01-08
Missatges: 53
Pàgina Web

Re: IV Congrés d'ornitologia de les Balears

Desconnectat

Peu de pàgina

Desenvolupat per FluxBB 1.5.11