Tema: Salvar oques Bulgària

Bon dia,
en nostre amic, Xisco Avellà, que encara no s'ha donat d'alta als fòrums, m'ha demanat que vos passi aquest missatge i petició urgent.
Salut

Toni

--

Amics i amigues del Forumaus:

Acab de rebre una comunicació molt urgent d'en Stefan Avràmov, un amic de Bulgària que treballa molt activament en el camp de la conservació de diverses espècies (especialment d'Aus) en el seu país. Vos la transmet, perquè és una petició desesperada de suport, que se pot donar molt fàcilment, signant un manifest. Diu literalment així (traduesc de l'anglès):

Només queden al planeta 30.000 oques de pitera vermella (Branta ruficollis). La major part d'elles passen l'hivern a Bulgària. Cada any, centenars d'elles són caçades il·legalment.

La proposada ampliació de la temporada hàbil de caça a Bulgària per un mes (del 31 de gener al 28 de febrer) augmentarà radicalment la mortalitat per la caça il·legal i les molèsties durant el dur període hivernal.

Ajudau-nos a salvar-les. Signau la nostra petició a:

http://en.forthenature.org/petitions/sa … ection_act

Per favor, passau aquest missatge als vostres amics i altres xarxes d'internet. Necessitam almenys 5.000 signatures abans de dia 10 de setembre de 2008.XISCO AVELLÀ