Tema: jornades

Vull donar l'enhorabona a tota la gent que ha fet feina de valent organitzant aquestes jornades i també als ponents, dir que han estat molt interessants, que hem aprés molt i que ha estat una trobada de la gent de totes les illes molt emotiva. Tot plegat, ens dona forces per a seguir la feina d'estudiar i conèixer millor les nostres aus i a lluitar per conservar la natura, en aquests moments tan difícils davant aquesta “panda de paletos prehistòrics” que tenim com a gestors als diferents governs. Salut

2

Re: jornades

Bones,
jo m'afegeixo a les felicitacions de'n Jaume. Hi ha unes quantes persones que han currat un ou perquè les jornades fossin una realitat: Toni, Cati i Manolo, sobretot, i més gent que ha ajudat així com ha pogut, donant una ma. Les gràcies a la gent que ha volgut fer les xerrades i taules rodones i als que han vengut de fora Mallorca.
Meam si posau qualque fotilla no? wink)
salut!

"¡Las neuronas están fritas!..." Eduard Punset/APM

Mamar fins als tres anys té l'avantatge que després, de gran, tens la certesa d'haver estat feliç.
—Ramon Solsona (Barcelona 1950)

Re: jornades

Bon dia a tothom,
Des de Menorca, amb un poc de retard, també volem felicitar a tots els ornitòlegs mallorquins per les jornades, i molt especialment a n'en Toni, na Cati i en Manolo per la feina feta i els resultats. Creiem que totes les xerrades i taules rodones van ser molt interessants i enriquidores, i mai ens oblidarem del boto endret de l’Excel (significativament important per l'ornitologia). Els dinars i sopars una passada, especialment el darrer.
Agrair  a tothom el tracta que hem rebut tot els de fora de l'illa, i felicitar també a els organitzadors de la sortida de diumenge, on els de fora de l'illa vam poder gaudir d'espècies que no tenim. Ja direu com van anar aquells bolets carabassa. Ah!, i continuo pensant que el Ferrerico blau és un "bulo" per tenir una espècie més que noltros... je, je.
Moltes gràcies a tots i enhorabona.
Fins les properes... a Formentera???
Societat Ornitològica de Menorca

Re: jornades

Hola

Un altre que es suma a les enhorabones per les jornades ornitològiques de pinyol vermell...Manolo, Toni, Cati, Rafel...i també als de fora de Mallorca, que ho tenen més fotut i a més els surt més car. La veritat és que els bons ornitòlegs de les illes ja es conten per dotzenes.

Salut bona gent

Jaume Adrover

La vit-ta é la que trabaha, el cuerpo é un bulto.