Fòrum del GOB

Espai de participació dels amics i socis del GOB

No estàs registrat.

#1 27-11-12 17:53:02

Rafel Mas
Membre
Registrat: 08-01-08
Missatges: 668
Pàgina Web

PROU retallades als espais naturals

Bones,
com a asidus a aquests fòrums i amants de la natura en general, permeteu-me que vos demani una mica d'atenció envers les retallades que estan previstes per part del govern a nivell de personal dedicats a la preservació dels nostres espais naturals protegits. L'actual govern te previst fer retallades de personal de les empreses públiques IBANAT i ESPAIS DE NATURA BALEAR. Això suposarà l'acomiadament de 50 persones amb noms i llinatges que tenen familia, i qui més qui manco, hipoteca. Aquesta retallada afectarà gruement a la correcta gestió i manteniment dels Espais naturals. Fins ara les xifres de personal han estat molt minses i ara encara ho seran més per a gestionar, vigilar, informar, extingir incendis, sobre tot el territori protegit.
Vos deman per favor que com a mesura de recolzament entreu (els que en tengueu) al facebook:

http://www.facebook.com/prouretalladesalmedinatural

i cliqueu allà on diu M'AGRADA.

Si no teniu facebook, qualsevol gest pot ser bo: informau a la gent que teniu a prop, enviau cartes als diaris, escriviu comentaris a les notícies que publiquen on-line, adheriu-vos quan demanem signatures...

Moltes de gràcies per la vostra atenció i suport

479773_508955729128479_1927373509_n.jpg

Desconnectat

#2 05-12-12 15:41:33

Joan Vicenç
Membre
Des de: Alaró
Registrat: 14-04-08
Missatges: 608
Pàgina Web

Re: PROU retallades als espais naturals

Avui de matí la Conselleria de Medi Ambient pepera d'en Gabriel Company d'Asaja, ha comunicat l'acomiadament a 29 treballadors d'Ibanat i Espais de Natura. Entre ells naturalistes de primera, alguns amb 22 anys de feina de camp. No hi ha dubte que aquest govern ens vol mal i que la llengua i el medi ambient són allò que més els agrada atacar.

Ara és l'hora de la solidaritat, els trobareu acampats davant la  Conselleria. esmentada, al polígon de son Rossinyol, carretera de Sóller davant son Pax.

Desconnectat

Peu de pàgina

Desenvolupat per FluxBB 1.5.11