Fòrum del GOB

Espai de participació dels amics i socis del GOB

No estàs registrat.

#1 07-01-14 11:51:57

InfoNaturalista
Administrador
Registrat: 08-05-09
Missatges: 515

Del 16 al 19 de gener, Recompte d'aus aquàtiques hivernants

Hola amics

Com cada any, a mitjans gener, els ornitòlegs de molts països europeus es mobilitzen per fer un recompte d'aus aquàtiques i limícoles hivernants al continent. Aquests censos se venen realitzant des de fa més de 20 anys i tenen una importància doble, per una banda saber el nombre i l'evolució d'aquestes espècies d'aus hivernants i, per altra, conèixer també  la importància i l'evolució de les zones humides.

Els dies 17, 18 i 19 són les dates centrals per fer els censos d'aus aquàtiques i limícoles hivernants a Balears i durant aquests dies cobrirem quasi totes les zones. El divendres 17 se faran les grans zones del nord (P.N. de s'Albufera, R.N. de s'Albufereta, Maristany, ..) i durant el cap de setmana les del sud (Salobrar i altres), pel que fa a Mallorca. La vostra col·laboració és fonamental, com altres tantes vegades, per tal que tot surti bé, així que aneu marcant aquests dies a la vostra agenda ;-) . Abans, dimecres dia 15, farem la reunió per acabar de coordinar-ho tot, però vos hauríeu d'anar apuntant per saber amb quanta gent podem comptar, així que per favor enviau un missatge a ornitologia@gobmallorca.com si voleu i podeu venir. Recordau que el cens de s'Albufera serà divendres dia 17 i el del Salobrar el 18 o el 19 ( falta confirmar).
Val moltíssim  la pena, és un bon moment per poder observar moltes espècies d'aus, animau-vos!

Salut!
Infonaturalista

Desconnectat

#2 12-01-14 13:45:46

InfoNaturalista
Administrador
Registrat: 08-05-09
Missatges: 515

Re: Del 16 al 19 de gener, Recompte d'aus aquàtiques hivernants

Avis important! La reunió de coordinació del recompte d'aus aquàtiques hivernants serà dimecres dia 15 a les 20:00 h. al local del GOB a Palma i no dijous! ... Els dijous és obligat gaudir de completes i foguerons de Sant Antoni a molts de pobles!
Salut!
InfoNaturalista

Desconnectat

Peu de pàgina

Desenvolupat per FluxBB 1.5.11