Fòrum del GOB

Espai de participació dels amics i socis del GOB

No estàs registrat.

#1 24-06-15 07:31:02

InfoNaturalista
Administrador
Registrat: 08-05-09
Missatges: 508

Dissabte dia 27 de juny SORTIDA ORNITOLOGICA FALCONS MARINS

Hola a tots,

el dissabte vinent dia 27 de juny tindrà lloc la sortida per a observar falcons marins (Falco eleonorae) caçant insectes. Com sabeu els falcons marins es poden arribar a concentrar a determinats llocs adients per a capturar els insectes que formen part de la seva dieta, llocs que ells coneixen i als que solen acudir a darrera hora de l'horabaixa, any rere any. Aquest any el lloc escollit serà de nou a la Reserva Natural de s'Albufereta, i mirarem de repetir l'èxit d'observació de la darrera vegada... tot i que mai se sap.

Està previst quedar al lloc estipulat a les 19:00h i hi quedarem fins just entrada la nit. Qui ho desitgi pot dur el sopar i quedar per allà, vorera la mar. La idea és fer tot plegats una volteta per conèixer una mica millor la zona de s'Albufereta, observarem les aus de la zona i els guies ajudaran a la seva identificació. Amb una mica de sort també veurem els moviments dels agrons que es desplacen cap als seus dormidors i, per suposat, esperam posar la guinda al dia amb una bona presència de falcons marins.

Per tant, si voleu venir, per favor, enviau un missatge a ornitologia@gobmallorca.com per saber quants serem i el lloc exacte de la trobada. ( Ah! Lo del repelent per moscards no està mai de més).

No falteu!

Salut!

InfoNaturalista

Desconnectat

Peu de pàgina

Desenvolupat per FluxBB 1.5.11