Fòrum del GOB

Espai de participació dels amics i socis del GOB

No estàs registrat.

#1 01-06-15 21:35:49

joem
Membre
Des de: Palma (La Vileta)
Registrat: 07-01-08
Missatges: 524

Foto Portada Anuari Ornitològic 2015

Bones,
Encara no està clar quines seran les espècies que optaran a la foto de portada de l'Anuari 2015, AOB-29, però ja hi ha dues espècies confirmades:

- Ardea purpurea (Agrò roig)

- Aquila fasciata (Àguila coabarrada)

Com que cap de les dues són fàcils, si teniu alguna foto bona, ja podeu buscar-la; en els propers dies ja publicarem les normes i la fotma de triar-la.
Salut


Josep Manchado
jmanchado@gmail.com

Desconnectat

#2 20-06-15 18:17:23

joem
Membre
Des de: Palma (La Vileta)
Registrat: 07-01-08
Missatges: 524

Re: Foto Portada Anuari Ornitològic 2015

Bones a tots,
Ja està confirmat, les dues espècies que opten a la portada de l'Anuari 2015 són, tal com ja vàrem preveure a principis de juny, l'agro roig i l'aguila coabarrada:

- Ardea purpurea (Agrò roig)
- Aquila fasciata (Àguila coabarrada)

El límit per enviar les fotos serà el dimecres 24 de juny a les 24:00 hores.

Aquí teniu un recordatori de les normes:

Les fotos han de tenir un format vertical (si en teniu d'horitzontals, la retallau per a que tingui format vertical, si la fotografia ho permet), 700 píxels com a molt d'altura, i no haurien d'ocupar més de 100 Kbs. El format ha de ser JPG. Per poder posar-les al fòrum, és convenient que ens arribin reduïdes a les condicions de pes i píxels. Més endavant, ja es demanarà a l'autor de la fotografia triada que la passi a la màxima resolució. L’original ha de tenir un mínim de 2000 píxels d'altura, per assegurar la qualitat d’impressió de la portada.

Si coneixeu cap fotògraf que no estigui connectat al fòrum i li voleu comunicar, podeu després passar les seves fotografies en nom seu.

Dinàmica del concurs:

- Cada fotògraf pot presentar de passar un màxim de dues fotografies, però també pot ser només 1, si vol. També pot fer arribar fotografies d'altres fotògrafs que no estiguin connectats al fòrum (màxim de 2 per fotògraf). Les característiques de cada fotografia s'han d'ajustar al que ja s'ha comentat.

- Les fotos enviades han d'estar fetes dins l'àmbit de les Illes Balears, aquí rau la gràcia de la portada de l'anuari. És una exigència que el comitè editorial i el seu editor creuen bastant raonable. La foto de la portada sempre va lligada al continguts dels articles que es publiquen en aquell número. Evidentment quan una espècie es dedueixi que per l'entorn (vegetació, roques...) estigui fotografiada fora de Balears, quedarà fora del concurs. I si no es pot deduir per la fotografia que així sigui... sempre queda el rigor i la honradesa del fotògraf.

- No es poden presentar fotografies realitzades en condicions controlades (animals captius o malalts, animals que acaben de ser alliberats, animals en ma ...), ni tampoc d'aus al niu, ous o polls, ni en general aquelles imatges que puguin suposar per a la seva consecució molèsties a la nidificació de les aus.

- Les fotografies han d'arribar només al meu correu electrònic. Si algú per equivocació les envia al fòrum, la/es fotografia/es quedaran automàticament eliminades, ja que s'haurà perdut l'anonimat de l'autor. L'autor, però, no queda exclòs, i podria presentar en privat altres fotografies prou diferents a les eliminades i que no permetin saber l'autor de les mateixes.

- Les fotografies han de seguir la línia de les anteriors portades, han de ser descriptives i han de permetre omplir tota la portada.

- De cada fotografia enviada, s'esperarà confirmació per part meva d'haver-la rebut correctament, i que és apta per al concurs.

- El termini per a rebre les fotografies acaba dimecres 24 de juny a les 24:00 hores; sabem que és molt just, però per diferents raons ens hem posat molt tard i l’Anuari ja es a la impremta. Posteriorment el termini per votar acabarà el dia 30 de juny a les 24:00 hores. Els terminis són molt curts, però és el que hi ha.

- El dimecres 24 després de tancar-se el termini de recepció, es penjaran al Forumaus totes les fotografies per a que es votin. Tindran vot totes les persones apuntades al fòrum i també aquelles no apuntades que hagin vist les fotografies i vulguin participar de la votació. En tot cas, només podrà arribar 1 correu amb el/s vot/s per adreça electrònica. També tindran vot els fotògrafs participants.

- Es pot votar només per una o dues fotografies de totes les presentades. Si es voten dues, cada votant ha de dir quina és la seva 1ª elecció i quina la 2ª (en el mateix correu electrònic). Les primeres eleccions (o les votacions d'una única foto) seran valorades amb 2 punts, i les segones eleccions amb 1 punt.

- Les fotos s’han d’enviar al meu correu jmanchado(arroba)gmail.com (Substituïu arroba per @)

- Els vots s’han d’enviar en privat al correu electrònic ornitologia(arroba)gobmallorca.com, si algú s'equivoca i envia el seu vot al fòrumaus, aquest es perdrà automàticament, i el votant ja NO tindrà possibilitat d'emetre un altre vot en privat.
Per tant mireu aviat les fotos d'agró roig i d'àguila cuabarrada, el termini per enviar-les acaba el dimecres 24 de juny a les 24,00 hores. Després es penjaran les fotos i podeu votar, dos punts per la vostra preferida per la portada i 1 punt per l’altra, o només 2 per la que trieu.

RECORDEU: les fotos a jmanchado(arroba)gmail.com i els vots a ornitologia(arroba)gobmallorca.com (substituir arroba per @) on en Manolo Suárez contarà els punts i donarà el nom del guanyador i la foto més votada.
Animau-vos a participar!!


Josep Manchado
jmanchado@gmail.com

Desconnectat

#3 24-06-15 12:11:27

joem
Membre
Des de: Palma (La Vileta)
Registrat: 07-01-08
Missatges: 524

Re: Foto Portada Anuari Ornitològic 2015

S'acaba el termini per a presentar fotos per al "concurset" de la portada de l'Anuari d'enguany i tenim molt poques candidates presentades, i cap de l'àguila coabarrada.

Són dues espècies difícis de fotografiar i esquives, però no teniu cap foto bona?

Segur que sí!!

Va que fins a la mitjanit d'avui hi ha temps per presentar alguna foto.


Josep Manchado
jmanchado@gmail.com

Desconnectat

#4 25-06-15 07:47:32

joem
Membre
Des de: Palma (La Vileta)
Registrat: 07-01-08
Missatges: 524

Re: Foto Portada Anuari Ornitològic 2015

Bon dia,

Aquest any com era d'esperar no s'ha presentat cap foto d'àguila cuabarrada, i totes les presentades, malgrat el poc temps que vàrem donar, han estat d'agró roig, totes espectaculars!

A continuació penjaré les fotos. Abans de cada foto apareixerà el nom "FOTO X", és el nom que heu de donar per votar.

Recordau que si voleu podeu 2 fotos, atorgant-li 2 punts a la que primera que vos agradi més i 1 punt a la segona preferida.

Si voleu votar només una foto, aquesta es durà els 2 punts i llestos.

Els vots NO M'HAN D'ARRIBAR A MI!!! els heu d'enviar a en Manolo Suárez que, sumarà els vots i donarà el nom de la foto guanyadora. El seu correu és: ornitologia(arroba)gobmallorca.com (Substituiu arroba per @)

Si vos sembla donarem de temps per votar fins dia 30/06/13 a les 24'00 hores, i dimecres començarem el mes sabent qui ha guanyat.

ATENCIÓ: Si m'arriben vots a mi, s'anul·laran!!

Aquí teniu les fotos, serà mooooolt difícil triar. Molta de sort a als fotògrafs!!!!

FOTO 1
AP01.jpg

FOTO 2
AP02.jpg

FOTO 3
AP03.jpg

FOTO 4
AP04.jpg

FOTO 5
AP05.jpg

FOTO 6
AP06.jpg

FOTO 7
AP07.jpg

FOTO 8
AP08.jpg

Esperem els vostres vots a ornitologia(arroba)gobmallorca.com (Substituiu arroba per @)

Última edició per joem (25-06-15 07:48:13)


Josep Manchado
jmanchado@gmail.com

Desconnectat

#5 01-07-15 15:29:36

joem
Membre
Des de: Palma (La Vileta)
Registrat: 07-01-08
Missatges: 524

Re: Foto Portada Anuari Ornitològic 2015

Hola a tots,

Idò si, ja tenim portada per a l'Anuari AOB-29 del 2015, que es correspon a l'any 2014.

Com ja sabeu enguany només s'havien presentat fotos d'agró roig, ja que d'aguila coabarrada no s'ha presentat cap.

Finalment hem comptat amb 28 persones que han votat, que no està gens malament.

Totes les fotos presentades han rebut algun vot, tot i que el guanyador ha estat votat per molta gent i ha guanyat clarament amb molta diferència.

Volem donar les gràcies a tots els que han votat i especialment als que varen presentar fotos d'una espècie que sabem que és esquiva i difícil de veure prop; així que gràcies a tot i fins l'any vinent.

Ahhhh! m'oblidava, la fotografia guanyadora es la número 3 i el seu autor és un dels que més portades de l'AOB te: Sebastià Torrens.

Enhorabona Sebastià, la foto es realment guapa!!!


Josep Manchado
jmanchado@gmail.com

Desconnectat

Peu de pàgina

Desenvolupat per FluxBB 1.5.11