Fòrum del GOB

Espai de participació dels amics i socis del GOB

No estàs registrat.

#1 20-02-09 13:32:51

InfOrnitologia
Moderador
Des de: GOB
Registrat: 02-10-08
Missatges: 144

Sortida botànica Gagea mauritanica

El proper diumenge dia 22 es farà una curta visita a la zona del Parc de s'Albufera on hi ha una notable població de Gagea mauritanica. Aquesta planta és molt poc coneguda, però possiblement sigui més abundant del què creiem.

Ara és un bon moment per començar a trescar per la garriga a la recerca d'orquídies, i és una magnífica possibilitat per descobrir noves àrees de distribució d'aquesta espècie tan amagadissa... que està a poques setmanes d'acabar, però, la seva època de floració.

Per si algú de vosaltres s'hi apunta a darrera hora, el punt de trobada dels que hi aniran és a l'aparcament de les cotxeres d'autobusos que hi ha a la carretera de Can Picafort a Muro, a quasi uns dos quilometres de Can Picafort, a la dreta de la carretera (just quan s'acaba el pinar que acompanya la carretera).

L'hora és a les 15:30.

El guia serà el naturalista del Parc, en Pere Vicens, i el seu mòbil (per si arribeu tard o vos perdeu) és el 686965197

Ja ho sabeu...


InfOrnitologia

Desconnectat

#2 22-02-09 20:42:04

InfOrnitologia
Moderador
Des de: GOB
Registrat: 02-10-08
Missatges: 144

Re: Sortida botànica Gagea mauritanica

Avui horabaixa el dia ha acompanyat i les persones que han anat a s'Albufera han pogut veure perfectament els detalls més importants d'aquestes petites i desconegudes plantes.

Ens han dit que la floració està en el seu moment més àlgid, amb una notable quantitat de flors obertes. Algunes de les plantes encara tenien poncelles a punt d'obrir, pel que encara es podran veure flors la setmana que ve...

A més, alguns d'els presents han aprofitat la trobada per aprendre alguns trucs per fer macrofotografia i per fer més òptim el funcionament del seu equip fotogràfic.

Ens han passat una imatge de la sortida, en plena sessió de proves fotogràfiques.

DSC_2961%20%28Medium%29.JPG

Un bon horabaixa....!

InfOrnitologia

Desconnectat

Peu de pàgina

Desenvolupat per FluxBB 1.5.11