Fòrum del GOB

Espai de participació dels amics i socis del GOB

No estàs registrat.

#1 07-10-09 08:48:09

InfoNaturalista
Administrador
Registrat: 08-05-09
Missatges: 508

Exposició de FOTOGRAFIA DE NATURA de l'AFONIB al P.N. d'Albufera

Des del passat 4 d’octubre roman exposada al públic, al Parc Natural de s’Albufera de Mallorca, una exposició de fotografia de natura realitzada per l’AFONIB (Associació de Fotògrafs de Natura de les Illes Balears), entitat constituïda oficialment a l’any 2002 per professionals i afeccionats a la fotografia i filmació de natura de les nostres illes, que dediquen els seus esforços a recollir en imatges la biodiversitat i els paisatges de les Balears en benefici de la seva conservació i pel seu coneixement, tot això aplicant un codi ètic de bones pràctiques per part dels seus associats i associades. www.afonib.org

En aquesta exposició hi participen 25 fotògrafs d’aquesta associació exposant 49 imatges relacionades amb la flora, fauna i paisatges de s’Albufera en lo que constitueix una aportació d’aquest col•lectiu a la discreta celebració del 20 è aniversari de la creació del Parc (1988-2008), el primer que es va declarar a les Illes Balears.

Infonaturalista vos recomana especialment la seva visita. Les fotografies estaran exposades de forma indefinida al Centre de Recepció del Parc Natural de s’Albufera de Mallorca, a Sa Roca.
Horari de 9 a 16 h. De dilluns a diumenge.
(puntualment podrà ser retirada per donar cabuda a altres mostres)

Salut!
Infonaturalista

Desconnectat

Peu de pàgina

Desenvolupat per FluxBB 1.5.11