1

Tema: Benvinguts Al Nou Fòrum

Benvinguts a aquest nou fòrum. Veig que ja m'han adelantant escrivint i això està bé. La idea és tenir un fòrum de fauna en general però en concret de tots els grups menys els aucells, que per aquests tenim el fòrum aus.
Qualsevol dubte o consulta general també la podeu fer a través del fòrum, de manera que especialistes i naturalistes puguin donar respostes a molta gent. Tant de bò jo hagués tingut accés a aquest fòrum quan tenia 14 anys i només tenia com a referències el llibre d'aucells de Balears den Joan Mayol, els llibres den Guillem Colom i algun article de diari. Ara la informació que tenim de fauna balear és molt gran i les ganes de realitzar nous projectes també és comuna.
Endavant idò: Mamífers, rèptils i amfibis (confio amb tu Samuel), peixos (Toni Grau, anima als ictiòlegs que sou molt bons tots), insectes, mol·luscs (senyors Altaba, Forés, Quintana... animau-vos a escriure), aràcnids (venga Guillem X Pons, tu saps molt), també fauna fòssil i introduïda.....................................

Xavier Canyelles.

"Entomos & Malakos"

Re: Benvinguts Al Nou Fòrum

Esclar que si, Xavier.

Tot sigui per difondre i conèixer el nostre patrimoni natural.

....