1 (editat per joem 03-04-10 09:07:32)

Tema: Albercutx 3/4/10

Avui a Albercutx no massa moviment de migrants, pocs hirundids, cap abellerol i alguns rapinyaires, pero hi ha hagut un "Moment" 100% Albercutx, un ”momentasso”, 20 milanes negres (milvus migrans) que passen com fletxes cap al nord, arriben a la mar i segueixen directes, pero de cop alguna cicleja i es van aturant totes i comencen a ciclejar sobre punta Catalunya.
Despres passa un altre mila negre i poc despres un magnific mila reial, fi que finalment tots tornen enrera i acaven a la vall den Marc; les milanes sempre tan acollonades.
A part de les milanes, 1 "gavilan” i un xoriguenr que va enfilar la mar directe amb un par de nassos i a molt baixa alçada.
A l´atalaia erem: Lalo, Lluis Parpal, Rafel Mas, Gemma, Maties i jo (al Fumat hi era Adolfo).
A la zona ens ha amenitzat el mati un dispositiu de la guardia civil (suposem) amagats i amb prismatics i un pistolon que feia fredar, per agafar xorissos a Albercutx i al coll de la Creueta.
GORA

Josep Manchado
jmanchado@gmail.com

Re: Albercutx 3/4/10

Uep!
En el fumat se dejó ver un par de veces durante la mañana este acentor alpino (prunella collaris). salud


http://i301.photobucket.com/albums/nn60/fitopitufito2/IMG_2521opt.jpg

Re: Albercutx 3/4/10

Jolines, Adolfo, vaya fotaza; ya podía haberse dejado ver cuando subimos el jueves....brrrr.

No hay nada en lo que las aves difieran más de los humanos que en la forma en la que pueden construir, y dejar el paisaje tal como estaba antes. Robert Lynd.