El GOB organitzarà els propers dies 11, 12 i 13 de novembre de 2011 les
V JORNADES ORNITOLÒGIQUES DE LES ILLES BALEARS


Palma serà la ciutat que acollirà aquestes V Jornades Ornitològiques que estaran adreçades a totes aquelles persones interessades en el món dels aucells i que vulguin conèixer diferents metodologies d'estudi que s'apliquen en l'actualitat tant a les nostres illes com fora d'elles. A més de les exposicions dels ponents convidats, es presentaran pòsters, tindran lloc debats, taules redones, s'establiran grups de treball diversos i s’acabarà amb una interessant sortida ornitològica el darrer dia.

Aquestes Jornades ofereixen una excel.lent oportunitat de trobada de totes aquelles persones, que a més d'assistir a les diferents conferències i exposicions, desitgin intercanviar experiències i compartir informació sobre l'estat actual de l'ornitologia al país.

Estam acabant de perfilar el que seran aquestes V Jornades Ornitològiques, però ja hem volgut posar-nos en contacte amb tots vosaltres per què assenyaleu aquestes dates de principis de novembre al vostre calendari. A partir de ja mateix podeu començar a fer una preinscripció per les Jornades i en poc temps vos anirem informant de la programació i els actes que estam organitzant per a tot el cap de setmana que ocuparà les jornades, la manera de formalitzar la vostra inscripció definitiva, així com el lloc concret de la celebració dins la ciutat de Palma.

Esperam comptar amb la col·laboració i participació de tots vosaltres!

Si voleu podeu enviar ja un correu de preinscripció a ornitologia@gobmallorca.com