L'incendi que ha arrasat part del Ponent de Mallorca ha cremat La Trapa. Si ens vols ajudar a recuperar-la, aquí es suggerim com.

El terrible incendi forestal que ha devastat prop de 2000 hectàrees del ponent de Mallorca també ha cremat la Trapa, una iniciativa col·lectiva de restauració ambiental i conservació, un dels símbols de l’ecologisme mallorquí.

La Trapa ja va patir un terrible incendi l’any 1994. Va ser un cop molt dur, però amb l’ajuda de socis i simpatitzants vàrem treballar per a la recuperació de la zona i facilitar el seu gaudi col·lectiu. Moltíssima feina feta, que ara lamentablement s’ha convertit en cendra. El desastre ens torna situar en el mateix punt de partida.

 

Però tornem a comptar amb els nostres socis i simpatitzants, les mans que ens ajudaran a impulsar amb força la recuperació de la Trapa. Després del cop i del dolor del moment, sabem que ens refarem aviat. Ho farem comptant amb la vostra ajuda i compromís, que sustenten la nostra força.

Et plantejam tres formes d'ajudar-nos:

Fes-te voluntari de la Trapa

Després d'avaluar els danys de l'incendi, plantejarem les accions a realitzar que inclouran entre altres la restauració d'infraestructures afectades, l'aplicació de mesures contra l'erosió i l'afavoriment de la recuperació forestal i ecològica. Tenim previst realitzar les primeres jornades de voluntariat a partir del setembre. Si vols participar-hi omple i envia el següent formulari.

Vull ser voluntari per ajudar a recuperar la Trapa

Per favor, omple tots els camps i pitja el botó ENVIAR.

Dades personals

Nom i Llinatges:
Telèfon:
Correu electrònic:

Les dades que ens facilites quedaran recollides a un fitxer informatitzat propietat del GOB. Pots accedir, opositar, rectificar o cancelar les dades a aquesta adreça: C/ Manuel Sanchís Guarner, 10. 07004 Palma, enviant-nos un escrit per correu ordinari o mitjançant correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per a qualsevol dubte o consulta, contacta amb nosaltres al telèfon:
971 49 60 60

 

 Fes-te soci del GOB!

La restauració i conservació de la Trapa és una de les moltes línies de feina del GOB, entre d'altres línies que inclouen les campanyes de territori, la conservació d'espais naturals, ornitologia o educació ambiental.

Una base social compromesa és el pilar bàsic per a una entitat reivindicativa com la nostra, ja que amplifica el nostre missatge, i ens dona representativitat i independència econòmica. Els socis del GOB amb les seves aportacions faciliten més de la meitat del nostre finançament, i aquesta és una de les nostres fortaleses. Si et vols comprometre de debò amb la conservació del patrimoni natural i el medi ambient de Mallorca, fes-te soci del GOB.

Més informació sobre com fer-se soci aquí

 

 

 

 

Fes ara un donatiu per la Trapa!

A més de la feina dels voluntaris, la recuperació de la Trapa requerirà d'inversió i despesa econòmica en forma d'eines, materials, reparacions, etc. Per això pots col·laborar fent un donatiu que s'invertirà en la recuperació ecològica de la Reserva Biològica.

Fes un donatiu aquí

 

Moltíssimes gràcies per la teva solidaritat i compromís