Benvinguts a Forum BITXOS

Estudi i conservació de la fauna invertebrada a les Illes Balears
Respon
InfoNaturalista
Member
Entrades: 190
Membre des de: dv. maig 08, 2009 12:58 pm

Benvinguts a Forum BITXOS

Entrada Autor: InfoNaturalista »

Hola a tothom

EL GOB ens obri aquest nou espai anomenat Fòrum BITXOS dedicat als invertebrats illencs, i que per tant, a partir d'avui, es deslliga de Fòrum FAUNA que es reserva just per al grup de vertebrats (tot i que allà es mantenen els missatges antics dedicats als invertebrats).

El funcionament és el mateix que per als altres fòrums del GOB i queda a la vostra disposició per a compartir informació, observacions, cites, fotografies i tot allò que trobeu interessant compartir referent als invertebrats de les Illes Balears. Per a mantenir un ordre adequat procurau seguir els fils de les temàtiques que es vagin obrint en la mida de lo possible, i sols obriu un nou tema quan no trobeu cap que s'ajusti a les temàtiques anteriors. Si podeu anomenar el grup (ODONATS, ROPALÒCERS, PAPAIONS, COLEÒPTERS...) just abans del tema a tractar, millor!

Aquest nou Fòrum sorgeix com a iniciativa i a proposta del grup d'amics i companys d'ODONATS i ROPALÒCERS de les Illes Balears. Aquí teniu una petita part del grup :D

Imatge


Vos recordam que tots els fòrums del GOB han migrat a aquesta nova plataforma, de gestió més segura i amb actualitzacions periòdiques. Com a novetats tenim ara la possibilitat de visualitzar el fòrum als nostres mòbils de forma adequada i també compartir arxius fotogràfics o penjar directament les imatges des dels nostres ordinadors o dispositius. Evidentment manquen encara molts detalls que, segons l'administrador, s'estan acabant de polir, així que per a qualsevol dubte tècnic o de funcionament emprau aquest fil, i l'administrador vos atendrà al més aviat possible.

Tot i aquestes novetats, l'adaptació a aquesta nova plataforma implica que haureu de demanar un nou password, també els que sou ja usuaris habituals. Així que tan aviat com volgueu, podeu entrar a www.gobmallorca.com/forum i demanar una nova contrasenya. Una vegada entrats de nou al compte, els usuaris habituals podreu pujar un nou avatar o recuperar el vostre antic, que estarà penjat a la galeria "antics". Els nouvinguts necessitaran registrar-se i adjuntar un avatar, si els ve de gust.

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb conservacio@gobmallorca.com.
Feis un bon ús! Esteim entre amics. Salut!

InfoNaturalista

Respon