ENFILA'T AMB NOSALTRES! Necessitam voluntaris!!!

Activitats relacionades amb l'estudi i conservació del nostre patrimoni natural
Respon
InfoNaturalista
Member
Entrades: 201
Membre des de: dv. maig 08, 2009 12:58 pm

ENFILA'T AMB NOSALTRES! Necessitam voluntaris!!!

Entrada Autor: InfoNaturalista »

ENFILA'T AMB NOSALTRES!!!!!

Algunes feines de conservació d'espècies que duim a terme requereixen la participació de persones que puguin pujar a arbres o baixar a penya-segats, i que per tant tenguin formació i experiència en treballs en alçada amb materials d'escalada. Tot i que ja comptam amb l'ajuda de persones que professionalment fan ús d'aquestes tècniques o en tenen prou experiència, voldríem facilitar la incorporació de nous voluntaris sensibilitzats amb la nostra causa i interessats pels projectes que realitzam.

Per això hem pensat oferir formació bàsica per tal que si estàs interessat/da en la conservació d'espècies amenaçades, i vols ajudar-nos en algunes feines de camp que impliquen treballs amb cordes, te puguis iniciar. Els requeriments són molt simples: condició física suficient per poder anar d'excursió, no tenir vertigen, i tenir ganes de passar-ho bé ajudant en la nostra feina de conservació d'espècies.

Les places són limitadíssimes (5 voluntaris), pel que si estàs interessat/da, contacta amb nosaltres a conservacio@gobmallorca.com parlant-nos un poquet de tu. La intenció és realitzar formació al llarg de 4 jornades (dissabtes o diumenges) que començaríem aquest mes d'abril.
Respon