anemone coronaria

Estudi i conservació de la flora de les Illes Balears
Avatar de l’usuari
Ivan Ramos
Member
Entrades: 36
Membre des de: dj. gen. 10, 2008 4:03 pm

Entrada Autor: Ivan Ramos »

Moltes gràcies, Toni. La dada ja està introduïda al Bioatles. Aprofito per avisar-vos que vàrem fer una nova versió de l'aplicació i que ja permet consultar les fonts dels registres. Aquesta era una mancança important que havíem detectat i que ara hem esmenat. Així, la font d'aquesta cita concreta és "Mateu, Antoni. Comunicació personal". Aquest mes segurament farem dues presentacions del Bioatles que seran anunciades en el seu moment també en aquest mateix fòrum. Encara no estan tancades les dates. Però vos convido des de ja a venir i a què pogueu fer les vostres aportacions. El Bioatles és a http://bioatles.caib.es.

Com a petita pràctica voluntària podeu fer la distribució de l'Anemone coronaria. Just a la vora del nom de l'espècie al menú de l'esquerra hi ha això: (MD-GML). Si feis click a sobre de MD (que vol dir metadades), vos farà un llistat de totes les cites de l'espècie que hi ha dins el Bioatles. També la teva, Toni!

Salut i moltes gràcies a tots per les vostres aportacions!
Ivan
Avatar de l’usuari
Joan Bibiloni
Member
Entrades: 493
Membre des de: dl. gen. 07, 2008 9:36 pm
Contacta:

Entrada Autor: Joan Bibiloni »

Una eina fantàstica aquest Bioaltles, Ivan. Gràcies.
Avatar de l’usuari
CCardona
Member
Entrades: 150
Membre des de: dl. gen. 07, 2008 6:24 pm
Ubicació: Sa Pobla

Entrada Autor: CCardona »

Estic fent la flora del terme municipal de Sa Pobla, hi he trobat l'Anemone quasi a devora ca meua!!! A prop de la benzinera de la carretera de Muro.

CArles
Respon