Diumenge 09 octubre 2016 Mitja marató ornitològica

Activitats relacionades amb l'estudi i conservació del nostre patrimoni natural
Respon
InfoNaturalista
Member
Entrades: 201
Membre des de: dv. maig 08, 2009 12:58 pm

Diumenge 09 octubre 2016 Mitja marató ornitològica

Entrada Autor: InfoNaturalista »

El primer diumenge d'octubre es commemora el Dia Mundial de les Aus, i són molts els llocs del món on s'organitzen activitats per a celebrar-ho. El GOB també es vol sumar a la iniciativa i vos convida a participar en la Mitja Marató ornitològica que tindrà lloc el diumenge dia 09 d'octubre 2016.
Molts de vosaltres ja sabeu que la primavera passada ja vàrem organitzar una (veure resultats al darrer número de la revista Es Busqueret) i va agradar tant que hem decidit repetir l'experiència.
L'activitat consisteix a localitzar i identificar el major nombre d'espècies d'aucells possible, iniciant el comptatge a les 00.00 hores de dissabte fins a les 13:00 de diumenge. Posteriorment es quedarà a un lloc del centre de l'illa, on s'entregaran els resultats i es triarà el grup guanyador ( la idea es quedar a dinar tots plegats).
Així que ja podeu anar formant els grups i formalitzar la inscripció com més aviat millor. Vos recomanam formar grups on hi hagi tant gent experta com iniciada, així tots aprenem de tots i ens ho passarem millor. Recordau que a la primavera es varen comptabilitzar unes 70 espècies diferents durant el matí i pensam que ara, a la tardor, podem incrementar la xifra.
Si també et fa ganes participar i no trobes grup, cap problema ni un, te'n cercarem un.
Com no, hi haurà unes normes bàsiques que vos remetrem si contactau amb ornitologia@gobmallorca.com, lloc on també podeu informar-vos dels detalls i formalitzar la inscripció.
Au, venga! T'esperam! Apunta't!
Respon