Dijous 28 de novembre REUNIÓ GOB-ORNITOLOGIA

Activitats relacionades amb l'estudi i conservació del nostre patrimoni natural
Respon
InfoNaturalista
Member
Entrades: 201
Membre des de: dv. maig 08, 2009 12:58 pm

Dijous 28 de novembre REUNIÓ GOB-ORNITOLOGIA

Entrada Autor: InfoNaturalista »

Bon dia

Per al pròxim dijous dia 29 de novembre convocam una reunió d'ornitologia a la qual ens agradaria molt comptar amb la teva presència, ja que s'ha de parlar de com s'organitzen algunes de les activitats que tenim programades ja a partir del desembre.

- Posam en marxa el projecte MUSSOL. És un projecte molt senzill, de seguiment d'aus nocturnes, en què pot participar qualsevol persona amb interès. La metodologia consistirà bàsicament a escoltar els cants i reclams de les aus nocturnes durant un temps i llocs determinats, i inclourà bàsicament espècies com el mussol, el sebel·lí i l'enganapastors.

- També farem el cens de milana als dormidors, programat per a dia 22 de desembre, dissabte. Explicarem a la reunió com ho muntarem i quins protocols s'han d'aplicar. Si no has participat mai, ara és el moment.

- SAC d'hivern. Com ja sabeu molts de vosaltres, tenim la intenció d'adoptar el sistema que empra la SEO per a dur a terme aquests seguiments d'aus comunes a primavera i a l'hivern, després de la reunió que va tenir recentment el nostre coordinador, Manolo Suárez, a Madrid. Ell ens explicarà del que es va xerrar i com quedaran finalment els dos censos. Ja al cens d'hivern, que comença el desembre només s'aplicaran uns petits canvis en relació al que ja s'estava fent.

Ja sabeu, veniu a la reunió que rebreu tota la informació oportuna.

La reunió serà dia 29 de novembre al local del GOB (Manuel Sanchis Guarner, 10) a les 19.30 h. i la donarem per acabada com a tard a les 21.00 h. En qualsevol cas, si no pots venir però vols col·laborar d'alguna manera, pots contactar directament amb nosaltres a ornitologia@gobmallorca.com.

Salut!
InfoNaturalisme
Respon