Dia 12 de maig 2023 Sortida ornitologica

Activitats relacionades amb l'estudi i conservació del nostre patrimoni natural
Respon
InfoNaturalista
Member
Entrades: 201
Membre des de: dv. maig 08, 2009 12:58 pm

Dia 12 de maig 2023 Sortida ornitologica

Entrada Autor: InfoNaturalista »

Hola a tothom,

aquest cap de setmana se celebra el Dia Mundial de les Aus Migratòries per recordar els extraordinaris viatges que fan les aus en els seus desplaçaments, ara des de les zones d'hivernada cap a les zones de cria i a la tardor el viatge contrari.

Per celebrar aquest dia volem fer una sortida un poc especial, anar cap a s'Algar, a Portocolom, per fer una volta per una garriga marina per cercar aus en pas i acabar al punt RAM (punt d'observació d'aus i mamífers marins des de la costa) que hi ha allà per veure el pas d'aus marines, bàsicament les dues espècies de virots, espècies marines que també realitzen viatges increibles.

La sortida serà senzilla i d'horabaixa, per aprofitar la llum solar d'esquenes i veure millor el pas de les aus. Na Mabel Gutierrez, gran coneixedora de la zona i del pas de les aus com a membre des de l'inici del punt d'observació, ens farà de guia i ens contarà coses ben interessants

Les places són limitades, si ens vols acompanyar per favor omple el formulari, que a més te dóna més informació de la sortida, i que trobaràs aquí:

https://forms.gle/FTg81E8khn6VSWfR8

Salut!

Imatge
Respon