Agressió a Medicago citrina a Eivissa

Estudi i conservació de la flora de les Illes Balears
Respon
Avatar de l’usuari
JSERAPIO
New member
Entrades: 5
Membre des de: dl. gen. 07, 2008 7:44 pm
Ubicació: Eivissa
Contacta:

Agressió a Medicago citrina a Eivissa

Entrada Autor: JSERAPIO »

Des de fa anys, l'Ajuntament d'Eivissa llança la traca de focs artificials de les festes del barri de Ses Figueretes, des de l'illa de ses Rates. En aquest illot, situat molt prop de la ciutat d'Eivissa, hi ha una petita població de Medicago citrina, a la seua part més alta, justament des d'allà on s'encen la traca. A més, a l'illot hi habita una població diferenciada de sargantana de les Pitiüses. La superfície de l'illot està una mica degradada, degut a que, un conegut grup d'empreses d'Eivissa ( no en diré el nom, però ja hi deveu pensar ...) va intentar construïr-hi un casino als anys 80. Encara hi ha restes de l'estructura.

L'any passat vaig denunciar la situació mitjançant l'Agenda 21 del propi ajuntament i al regidor de medi ambient, però la resposta que vaig rebre no va ser mica esperançadora ... Pensau que hi ha cap mecanisme, tractant-se d'una planta en perill i protegida per diverses normatives, d'aturar aquesta atrocitat?

Salut,
Jordi Serapio
Avatar de l’usuari
Joan Rita
Member
Entrades: 153
Membre des de: dt. gen. 08, 2008 5:30 pm
Ubicació: UIB
Contacta:

Entrada Autor: Joan Rita »

Uep! donat que la Conselleria de Medi Ambient és la competent en protecció d'espècies sembla que li tocaria a ella evitar-ho.
Salut!
Respon