Campanyes Piccole Isole a Menorca

Estudi i conservació dels aucells a les Illes Balears
Respon
Avatar de l’usuari
Raül Escandell
Member
Entrades: 13
Membre des de: dl. gen. 14, 2008 7:49 pm

Campanyes Piccole Isole a Menorca

Entrada Autor: Raül Escandell »

CAMPANYA PICCOLE ISOLE 2008
VOLS PARTICIPAR EN LES CAMPANYES D’ANELLAMENT DE MENORCA?

Com ja ve sent habitual en els darrers anys quan arriba la primavera ens posem en marxa per organitzar diverses campanyes d’anellament per estudiar la migració dels ocells.
Aquestes campanyes emmarcades en el projecte internacional d’estudi de la migració prenupcial dels passeriformes a través de la Mediterrània, anomenat Projecte Piccole Isole (P.P.I.) es duen a terme a l’illa de l’Aire, petit illot situat a l’extrem sud-oriental de l’illa deMenorca i allunyat una milla de la costa, i a l’illa d’en Colom, a la costa est i situat a l’interior del Parc Natural de s’Albufera des Grau, molt a prop del poblet i platja des Grau.
En el cas de l’illa de l’Aire, aquest serà el seu 16è any de participació, mentre que a l’estació de l’illa d’en Colom es farà la segona campanya, després que l’any passat es fes una prova pilot, (na Cristina Fiol hi va passar uns dies i us pot contar algunes coses de l'estació i la campanya).
Per dur a terme aquestes campanyes disposam d’un equip complet d’ornitòlegs i anelladors que es fan càrrec de les diferents estacions, però també posem a disposició de tots els interessats la possibilitat de participar com a voluntaris ajudant als anelladors experts en les diferents tasques que es duen a terme dia a dia.
Els organitzadors ens feim càrrec de les despeses de manutenció durant l’estada a les estacions i el trasllat a les diferents estacions de feina. L’estada mínima recomanada és d’una setmana, amb la finalitat de poder gaudir de l’experiència i reduir al mínim els viatges als illots. Les estades o pernoctes que s’hagin de fer fora de la campanya, així com el viatge des de l’aeroport als llocs de sortida de les embarcacions encarregades de portar la gent a les estacions d’anellament, aniran a càrrec de les persones interessades.
Les dates programades són:

Illa de l’Aire: del 31 de març al 16 de maig.
Illa d’en Colom: del 15 d’abril al 16 de maig.
Si estàs interessat i/o vols més informació et pots posar en contacte amb nosaltres als telèfons següents: 971.36.22.62 o 617.750.741 (Raül Escandell), 620.769.216 (Alícia Pioli) o bé a través del correu electrònic:
info@excursionsalcotan.com A/A de Raül Escandell
mapa13_65@hotmail.com A/A d’Alícia Pioli

No espereu al darrer moment, el calendari ja està obert!!!

Raül Escandell
Respon