serp novembrina

Estudi i conservació de la fauna vertebrada (no aus) a les Illes Balears
Respon
Avatar de l’usuari
Pere Vicens
Member
Entrades: 696
Membre des de: dl. gen. 07, 2008 4:01 pm
Ubicació: Inca

serp novembrina

Entrada Autor: Pere Vicens »

;-))

Avui horabaixa hem pogut veure a plaer una serp (Macropotodon cucullatus) que prenia el sol mig amagada dins un forat d'una pared, a la baldana del puig de Santa Magdalena d'Inca.

Era ben grosseta...

Pere
Avatar de l’usuari
Pere Llofriu
Member
Entrades: 133
Membre des de: dv. abr. 18, 2008 4:48 pm

Entrada Autor: Pere Llofriu »

Precisament fa poc, si no era novembre seria el darrer dia d'octubre, he vist serps. D'altra banda, aquest novembre torna a esser una altra extensió primaveral.

El cas més "emocionant" fou trobar-me una serpeta d'aquestes per la cuina de la casa que vaig tenir a Son Ferriol, ara fa 20 anys, però ja estava bastant urbanitzat. El cas és que mai no va aparèixer cap serp directament pel jardí. Podria haver estat una broma macabra (que me l'haguessin amollada per la finestra)... o és que les serps travessen l'asfalt i boten parets com si res.

També n'he vist per dins el cementeri de Marratxí, per dins el laberint "humanitzat".
Avatar de l’usuari
toni soler
Member
Entrades: 227
Membre des de: dj. set. 17, 2009 1:03 pm

Entrada Autor: toni soler »

Els darrers dies tambe he pogut veure dues serps la primera a la tanca del fabó a Galatzó i la segona aquest dematí al carrer alzineretes des Capdellà; la segona per desgracia era morta perque un cotxe li havia pasat per damunt.
Avatar de l’usuari
Pere Vicens
Member
Entrades: 696
Membre des de: dl. gen. 07, 2008 4:01 pm
Ubicació: Inca

Entrada Autor: Pere Vicens »

Vaja... la cosa està ben desbaratada...

Fa alguns dies que MOLTS de granots (Pelophilax perezzi) canten a les totes, a s'Albufera... i es poden veure algunes serps (Natrix maura) caçant dins dels canals dels voltants de Sa Roca... ben grosses, per cert...

Pere
Avatar de l’usuari
Maties Rebassa
Member
Entrades: 1030
Membre des de: dl. gen. 07, 2008 5:52 pm

Entrada Autor: Maties Rebassa »

Abans d'ahir, a les afores de Costitx, vaig trobar una serp de garriga recentment morta. I avui a un centenar de metres de distància una de viva ben grosseta (uns 2 pams i mig, per ventura més) i ben activa.

Salut!
Amor, alenteix-te. El final mai és tan divertit com l'inici. Per favor, continua essent un infant en algun lloc del teu cor.
Original of the species, U2
Respon