Mussol Miula

Estudi i conservació de la fauna vertebrada (no aus) a les Illes Balears
Respon
Avatar de l’usuari
Toni Escandell
New member
Entrades: 8
Membre des de: dg. feb. 21, 2010 10:18 am

Mussol Miula

Entrada Autor: Toni Escandell »

Hola a tothom després de molt de temps de haver-me inscrit al nou sistema,

El motiu del meu mail és principalment el de anunciar-vos; que per petició de Jaume Adrover, referent a aquelles imatges on es podia veure i sentir els reclams del Mussol, similars als de la Miula; he penjat a un blog les imatges per si algú les vol tornar a veure i sentir. Podeu entrar a: www.blogdetoniescandell.blogspot.com i a blogtoniescandell.blogspot.com en aquest hi voreu el video. Els comentaris jo crec que milloor que els fagueu en el forum, així tots els vorem.

Aprofit per anunciar-vos, tot i que una mica hora per hora, que avui diumenge, com cada diumenge, a les 14'55h després de les noticies de IB3 aquest canal emet la serie BALEARS SALVATGE on avui tracta la Miloca, però també parla una mica, molt poc, del voltor negre i de l'àguila peixatera, on podreu assistir a un acte de "cainisme" per part d'aquesta espècie.

Pels que arribeu tard a aquest mail us dig que casi cada setmana tornen a repetir el documental a devers les 05'00 o les 06'00 hores del diumenge a dilluns, per tant, ho podeu gravar o tornar a veure. Esper que us agradi!.

Toni Escandell
Respon